fbpx

Oliver Wilson anden i tysk Gruppe-3-opgør

Klampenborgs championjockey, Oliver Wilson, tog onsdag eftermiddag en af karrierens hidtil største skalpe, da han på ryggen af Dominik Mosers sprinter Gracia Directa blev anden i Gruppe-3-opgøret Silberne Peitsche over 1300 meter i München.


Wilson red også Gracia Directa senest på Klampenborg, hvor hesten sluttede tredje gennem mål i Stratford-On-Avon Ærespræmie bag Dingle View og Flyer.

Sejren i Silberne Peitsche (Gr.3) gik til Mick Channons engelske gæst Arnold Lane/Sam Hitchcott, mens tredjepladsen tilfaldt Smooth Operator/Stephanie Hofer.

Gracia Directa, der førte til langt ind på opløbsstrækningen og en overgang lignede en sensationsvinder, sluttede to længder bag vinderen og havde selv en halv længdes afstand til tredjehesten.

Gracia Directa tjente 11.000 euro for andenpladsen.

Det har i det hele taget været to gode dage for Oliver Wilson i det tyske. Udover andenpladsen i Silberne Peitsche (Gr.3) med Gracia Directa, tog Wilson en tredjeplads med Mosers Directa Princess i et klasse-3-handicap, og i går red han både en tredje- og en fjerdeplads ind i Bremen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top