fbpx

Populær “comeback-sejr” til Flemming Poulsen

Der var mange og store bifald efter lørdagens afsluttende opgør, da ejerparret Lone og Jens Westh sammen med træner Flemming Poulsen modtog den 4-årige hoppe Vera Volkova og den franske jockey Louis-Philippe Beuzelin i Klampenborgs vindercirkel.


Vera Volkova. Foto: Burt Seeger.

Sejren markerede nemlig Flemming Poulsens comeback som træner i Danmark ovenpå en godt 10-årig periode i franske Chantilly, og det var samtidig Poulsens første sejr på skandinavisk grund siden Albany Halls svenske Derbytriumf i august 2005 på Jägersro.

Lone og Jens Westh afsluttede sæsonen 2012 med blot en enkelt vinder, så at sæsonens første sejr kom i hus allerede på Klampenborgs premieredag var en kæmpe forløsning.

Flemming Poulsen havde allerede i sit interview på “The Paddock” givet udtryk for, at Vera Volkova havde arbejdet godt op til sæsonstarten og han betegnede hende som en god chance.

Flemming Poulsen med sin comeback-vinder Vera Volkova. Foto: Burt Seeger.

Dubai Destination-datteren vandt overlegent med tre længders afstand til Val Fleur/Max Friberg og Niels Junior/Jacob Johansen til en førstepræmie på 13.000 kroner.

“Vi planlægger at starte heste næste weekend på både Klampenborg og Jägersro, så det er meningen, at Louis-Philippe Beuzelin også flyves op fra Frankrig ved denne anledning”, sagde Flemming Poulsen om sin sejrsjockey, der meget sympatisk selv gav slip på tøjlerne på ryggen af Vera Volkova for at deltage i klapsalverne for den tilbagevendte Klampenborg-træner, da han entrede vindercirkelen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top