fbpx

Stald Ras måtte stå tidligt op

Kredsen bag det stort satsende familiesyndikat, Stald Ras, måtte stå tidligt op natten til onsdag for at overvære en foling på York Stutteri i Hørsholm, hvor deres 13-årige hoppe Majhud (Machiavellian) kl. 03:55 folede en stor og korrekt hoppe efter Mingun (A.P. Indy).


Majhud, der startede og vandt for Sheikh Hamdan Al Maktoum i England, blev købt til Danmark for 20,000 euro af Stald Ras på Goffs November Breeding Stock Sale i slutningen af 2011, og hun fik i fjor en hingst efter Authorized.

Majhud producerede – mens hun fortsat var ejet af Sheikh Hamdans Shadwell Estate – et enkelt startende afkom i England i form af Linamix-datteren Mujdeya, som i John Gosdens varetægt sejrede to gange over henholdsvis 2000 og 2400 meter, og opnåede en Official Rating på 95.

“Majhud har det hele – afstamning og “conformation”, hun var selv en god væddeløber, og så har hun evnen at levere føl ud over det sædvanlige”, siger York Stutteris manager Alexander Elsass, der fik hammerslaget på Majhud på vegne af Stald Ras i Irland. Majhud bliver igen i år bedækket ved Mingun.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top