fbpx

3-årige satte de ældre på plads

Et vigtigt faktum at skrive sig bag øret ovenpå lørdagens begivenheder på Klampenborg er, at de 3-årige havde godt fat i deres ældre konkurrenter. Således endte tre af dagens handicaps med sejre til den klassiske årgang.


Pro Hunter slog til i Hofjuveler Hertz Vandrepræmie over 1600 meter med en let triumf foran de formstærke handicappere Plotting og Majestic Eleven, og det var med endnu en 3-årig – Mowerinavinderen Florence Craye – som fjerde gennem mål.

I Phoebe Handicap over 1800 meter var det Tine Hansen-trænede Another One der kunne sætte de ældre på plads med en overlegen seks længders sejr. Også andenpladsen tilfaldt en 3-årig, nemlig Irina Skjødts Welcometomydreams, mens bedste ældre deltager var Liberation på tredjepladsen.

Endelig lykkedes det Bent Olsens 3-årige hoppe Opening Day at afslutte dagen med en besnærende tre længders sejr foran ligeledes 3-årige Enara – igen Irina Skjødt. 6-årige Private Equity var bedste ældre på tredjepladsen.

Dagens amatørløbsvinder på Klampenborg var Assertion, som både ejes, trænes og blev redet til sejr af svenske Cecilia Persson.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top