fbpx

Irish Treasure stærkest i Basnæsløb

Med blot 58 i handicap efter sine to første starter, stod Irina Skjødt-trænede Irish Treasure ikke højt på listen blandt de betroede i årets udgave af det 1800 meter lange Basnæsløb på Klampenborg.


Irish Treasure. Foto: Burt Seeger.

Den 2-årige irske import havde været uplaceret på både Øvrevoll og Jägersro, men den bløde græsbane og lange distance var noget der passede Duke Of Marmalade-datteren glimrende, og efter en hård opløbsstrid lykkedes det hende med Elione Chaves på ryggen at holde Bent Olsens duo Prince Field/Espen Ski og Palagirl/Marcos Robaldo bag sig.

Brian Wilsons to deltagere, Jack Of Clubs/Oliver Wilson og Clauses Angola/Martin Rodriguez, tog de sidste præmiepenge i det traditionsrige Basnæsløb, hvor vandrepræmien var udsat af Hvidegården i Kgs. Lyngby.

Vindende Irish Treasure, der både ejes og trænes af Irina Skjødt, kostede i første omgang 29,000 euro som åring da hun blev solgt til Coolmores Eddie Fitzpatrick på Tattersalls Ireland.

Jørgen Skjødt slap dog med blot at betale 1,500 guineas for hoppen på Tattersalls Breeze Up i maj måned.

Basnæsløb har med sin profil ofte været en god pegepind imod næste års danske Derby – men i årets udgave blev ingen meget klogere, i det de tre første gennem mål alle var importer fra Irland, og fjerdehesten Jack Of Clubs var slået med seks længder i mål.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top