fbpx

Årets fjerde sejr til mageløse Shrek

Lørdagens bedst betalte opgør på Klampenborg var HesteEjerForeningens Sweepstakes over 1800 meter, hvor 12 deltagere med et maximalt handicap på 76 kæmpede om en samlet præmiesum på 84.000 kroner.


Shrek. Foto: Burt Seeger.

Efter en kneben andenplads for seks dage siden var Shrek denne gang klar til at indtage den rigtige side af vindercirkelen, og det var efter en stærk afslutning udvendigt i banen under Rafael Schistl.

Allerede rundt opløbssvinget måtte Schistl arbejde hårdt for at holde Academy Award-sønnen inde i opgøret, men den ærlige væddeløber blev ved med at finde lidt ekstra i opløbet, og til slut fik han nedkæmpet længe førende Majestic Eleven/Max Friberg med en sikker hals.

Shrek, der den seneste måned har skiftet træner to gange, var i Tine Hansens varetægt i søndags, men vandt i dag for amatørtræner Susanne Johansen.

Han ejes af Michelle Gross, som virkelig har fået en fin hest ud af den 4-årige brune vallak.

Dette var således hestens fjerde sejr i årets seks første starter, og derudover er det blevet til to knebne andenpladser.

Med førstepræmiens 42.000 kroner er Shrek kun 500 kroner fra at runde 100.000 i år, og det er værd at bemærke, at han startede året med et handicap på 61, og at han i dag vandt fra et tal på 73.

På Dansk Galops Åringsauktion den 1. september fremstilles der en halvbror til Shrek efter succeshingsten Special Quest.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top