fbpx

Anthony får Espen Ski i bøjlerne 24. juni

Den flerfoldige norske championjockey, Espen Ski, har sikret sig ridtet på Inge Mette Dejgaard-trænede Anthony i DFDS Seaways Dansk Derby.


Final Appearance-sønnen, der allerede sikrede sig direkte adgang til Derbyet ved at vinde Beierholm Derby Testen den 20. maj, får således hjælp af en af Skandinaviens stærkeste ryttere, når han skal rundt det skarpe tribunesving, som hidtil har voldt en del problemer.

“Anthony udgik i lørdags da Fredrik Johansson meldte afbud til løbene på Klampenborg, men han har det rigtig fint og har ikke haft noget afbræk i træningsrutinen. Han kommer egentlig fint nok rundt i tribunesvinget, men da han har så utrolig lang en aktion, er det vigtigt for ham at have masser af plads at galoppere på”, fortæller Inge-Mette Dejgaard, der uden tvivl spejder efter et af de udvendige startspor ved mandagens lodtrækning i Paddock Tribunen på Klampenborg.

“Det er jo langt fra sikkert, at vi får vores ønskeposition ved lodtrækningen, men fremfor alt håber jeg at vi ikke ender helt indvendigt i spor et”, slutter Inge Mette Dejgaard.

Espen Ski har vundet Dansk Derby en enkelt gang tidligere, nemlig i 2005 på ryggen af Stall Trick Or Treats Mission Possible.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top