fbpx

The Kicker: “Den bedste 3-årige jeg har redet i år”

Jockey Lennart Hammer var hurtig til at lovprise Stald Shaker og Bechmann Racings 3-årige The Kicker, efter Binary File-sønnen lørdag eftermiddag havde sæsondebuteret med en imponerende sejr i Classic Hope 3-års Løb over 1600 meter på Klampenborg.


The Kicker og Lennart Hammer. Foto: Burt Seeger.

“Han er den bedste 3-årige hest jeg har siddet på i år”, sagde den danske topjockey. Og The Kicker var også i sit es, da han efter en rolig indledning i det blot fem heste store felt, let kunne nå op på siden af sine indvendige konkurrenter, og sidenhen reagere hurtigt på marchordren.

Den brune vallak sejrede sikkert med halvanden længde før Ale Alejandro/Jacob Johansen, der bar to kilo mindre på ryggen og samtidig havde løb i kroppen fra sidste lørdag.

Releasethecracken fik også en godkendt sæsondebut som tredje, mens Rune Haugens Galileo-søn Rago ikke var langt efter som fjerde.

Femtepladsen tilfaldt Pyrus, der ikke kunne følge med de øvrige da slaget for alvor skulle slås.

Det var Hanne Bechmann-trænede The Kickers tredje sejr i syv starter, og i fjor vandt han bl.a. Breeders’ Trophy Juvenile på Täby, hvilket var med til at gøre ham til den mest vindende 2-årige hest i Skandinavien.

Næste start for Bechmann Racings eget opdræt bliver Seaside Navigation Dansk 2000 Guineas den 20. maj på Klampenborg.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top