fbpx

Afsked med prof-træner Johnny Reimer i Århus

Galoptræner Johnny Reimer har valgt, per 1. marts, at forlade sit træningskvarter på Jydsk Væddeløbsbane til fordel for sit oprindelige sogn, nemlig Fyens Væddeløbsbane i Odense, hvor han i samarbejde med Line Juhl Nielsen fremover vil drive sin trænervirksomhed.


Johnny, der i dag er 64 år, startede som lærling hos sin far, Eigil Hansen i 1963. Efter udstået læretid, tog Johnny på uddannelsesrejse på et af USA’s største galopstutterier, El Paco Stud i Californien, hvor han opholdt sig i næsten et år. Efter hjemkomsten var Billund-banen netop åbnet og de havde galop på programmet de første par år.

Johnny blev tilbudt staldplads og var træner der i et års tid, hvorefter han søgte mod Århus, først på Stutteri Tanholm hos Kjeld Sørensen og derefter på Jydsk Væddeløbsbane, først som afløser for Harley Nielsen og siden i 1973 i den gamle restaurant, hvor han siden har hørt til.

Der er gået mange heste gennem Johnnys stald i de forløbne år og det er svært at fremhæve den ene frem for den anden. Det står fast atReimertre gange har stået klar i vindercirklen for at modtage vinderen af Jyllandsløbet – nemlig i 1978 med Schulmeister, i 1982 med Lady Star og klassehesten over dem alle, Hovman i 2002.

Johnny har også haft held til at træne sine toåringer op til Jydsk Væddeløbsbanes to største 2-årsløb, Stayerprøven og Den Jydske Vinterfavorit: Harambine, Hå Te Hå og Hovman vandt begge løb i deres respektive årgange og Turbo Man og Lady Star vandt begge Stayerprøven. Blandt ældre heste har Red Bob og Sweet Sammy været Johnnys favoritter.

Frit efter pressemeddelelse fra Jydsk Væddeløbsbane/Anna Grete Jensen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top