fbpx

Oaks-vinderen Loquita fortsætter i avlen

4-årige Loquita, der i 2010 strøg helt til tops i Beierholm Dansk Oaks og desuden var anden bag Attention Please i Breeders’ Prize Classic, har definitivt løbet for sidste gang og fortsætter nu sin karriere i avlen hos Hanne og Jens Bechmann i Hillerød, hvor hun i 2012 skal bedækkes ved stutteriets egen hingst Pistachio.


Loquita blev karrieretruende skadet i foråret, kort inden den skandinaviske storløbssæsons begyndelse, men kredsen omkring tophoppen havde alligevel et spinkelt håb om at se hende vende tilbage til væddeløbene.

“Vi har givet hende masser af tid og ro, men vi kan desværre ikke få bugt med skaden, og nu står det helt klart, at løbskarrieren må slutte”, fortæller Hanne Bechmann.

Loquita startede to gange uden at vinde som 2-årig, og det meste af 3-årssæsonen var hun ramt af sygdom – hun vågnede dog op til dåd ud på efteråret, hvor hun først vandt Fabellaløb og dernæst Beierholm Dansk Oaks. Hoppen er opdrættet på Stutteri Hjortebo og halvsøster til den danske Breeders’ Cup-vinder Premier Cru.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top