fbpx

Goffs February Sale: To hopper til Danmark, én til Norge

For andet år i træk var det danske ejerpar Lone og Jens Westh blandt køberne på Goffs February Sale i Irland, og denne gang blev den i forvejen imponerende stald nær Holbæk udvidet med den 4-årige Diktat-hoppe Snowburst.


Den franskfødte hoppe Snowburst (Diktat – White Star v. Darshaan) startede få gange som 3-årig i Frankrig sidste år, hvor hun i Sheikh Mohammeds farver bl.a. opnåede en tredjeplads over 2400 meter, inden hun blev solgt til irske Tara Stud. Hoppen er ud af den Gruppe-3-placerede White Star og halvsøster til Gruppe-2-vinderen Harland, samt fra samme familie som bl.a. Oaks d’Italia (Gr.1)-vinderen Valley Of Gold.

Snowburst importeres til Danmark i næste uge og går direkte i træning hos Sandie Kjær Nortoft.


Daylami-datter fra Aga Khan Studs

Senere på onsdagen sikrede Zwicky Racing sig lot 429, den 4-årige hoppe Mariyca (Daylami – Masakala v. Cadeaux Genereux).

Mariyca aflagde sin maidentitel som 2-årig i træning hos John Oxx, og i fjor sæsondebuterede hun i Aga Khans grøn/røde farver med en sjetteplads i Listed-selskab, slået med 6½ længde af A.P. O’Brien-trænede Poet.

Faderen Daylami var Europæisk Champion i 1999 og vandt ikke mindre end syv Gruppe-1-løb i sin aktive karriere, heriblandt Breeders’ Cup Turf, Eclipse Stakes, King George VI & Queen Elizabeth Stakes, Coronation Cup, Fransk 2000 Guineas og Man O’War Stakes.

Hoppen blev købt fra Aga Khan Studs, og hun bør med sin Official Rating på 92 og kun fem tidligere karrierestarter bag sig kunne blive et godt tilskud til den skandinaviske hoppeelite i 2010.


Helsøster til ubesejrede Salsero Soy

På førstedagen af Goffs February Sale var det norske Marie Bergenhem der slog til ved at sikre sig lot 28, en 2-årig hoppe v. Antonius Pius – Valley Of Love v. Lure.

Hoppen er dermed helsøster til fine Salsero Soy, som blev købt på samme salg i fjor af Niels Petersen og siden gik ubesejret igennem sin 2-årssæson med to sejre i lige så mange starter på Øvrevoll og med et generalhandicap på 80.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top