fbpx

Castro lagde ud i hårdt irsk marked

De skandinaviske købere havde det svært på førstedagen af Goffs Orby Sale i Irland, hvor det på trods af stor bydelyst kun var Francisco Castro der havde held til at få hammerslag i auktionsringen.


Jägersro-træneren lagde ud med at købe lot 161, en brun hingst efter Green Desert-sønnen Kheleyf og Red Ransom-hppen Gwyllion. Åringen er første afkom ud af Gwyllion, som selv er ud af Listed-vinderen Lady Angharad. Prisen for den brune hingst var 30.000 euro.

Sidst på dagen var Castro igen i aktion i ringen, og denne gang fik han hammerslag på lot 205, en skimmel hingst efter Verglas og den amerikanske Souvenir Copy-datter Kamalame. Åringen er dermed helbror til den tredobbelte vinder Kinigi og nært relateret til en lang række Black Type-performere, heriblandt Gruppe-1-vinderen Perfect Soul.

Denne åring kostede 14.000 euro.

Både Wido Neuroth og Rune Haugen gjorde hvad de kunne for at være med i den svære ende af markedet, og navnlig Haugen tog i flere omgange kampen op med kapaciteter som Dermmot Weld og Sir Robert Ogden. Den altid satsende norske træner var underbidder på lot 97, en mørkebrun hingst efter Footstepsinthesand til 135.000 euro, dernæst lot 158, en brun hingst efter Medaglia d’Oro der endte i 240.000 euro, så på lot 168, en brun hingst efter Danehill Dancer til 90.000 euro og slutteligt en fuks hingst efter Cockney Rebel til 110.000 euro.

Goffs Orby Sale fortsætter både onsdag og torsdag.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top