fbpx

Alcohuaz anden i Paris – danskejede Partner Shift vandt i Cholet

Zawawi Racings topsprinter Alcohuaz stod mandag eftermiddag for endnu en stor præstation uden for Skandinaviens grænser, da han med Maxime Guyon på ryggen sluttede på andenpladsen i Gruppe-3-opgøret Prix de Seine-et-Oise over 1200 meter på Maisons-Laffitte i Paris.


Alcohuaz blev besejret med halvanden længde af den engelske gæst Definightly/Thierry Thulliez, og han havde derefter hele otte længder ned til tredjehesten, Aga Khans Dalghar/Christophe Lemaire. Dette var muligvis Alcohuaz’ bedste præstation i Lennart Reuterskiöld Jr’s regi, og den chilenske import ser ud til at forbedre sig med syvmileskridt for hvert efterår. Andenpladsen i Prix de Seine-et-Oise (Gr.3) var 16.000 euro værd for Dr. Omar Zawawi i Oman.


Dansk sejr i Grand Prix de Cholet

Godt en halv time før Alcohuaz løb over målstregen på Maisons-Laffitte, havde danske Peter Holm Lassens 4-årige stortalent Partner Shift vundet hovedbegivenheden på banen Cholet – Grand Prix de Cholet over 1350 meter med 16.000 euro i førstepræmie. Partner Shift, der viste kæmpe talent i begyndelsen af sin karriere, inden han fik en karrieretruende skade, ser endelig ud til at være på vej tilbage til sin fulde kapacitet, og sejren i Grand Prix de Cholet var yderst kærkommen for Peter Holm Lassen.

“Det har langt fra været nogen prangende sæson i år, og derfor varmer det ekstra meget at se Henri Pantalls store arbejde med denne hest bære frugt. Han vandt med topvægt i dag og har nu vundet fire af karrierens blot 10 starter. Jeg kan forestille mig at han på et tidspunkt bliver testet på dirt track i Deauville for at se om Pramms Memorial (L) på Jägersro kan blive et muligt mål for ham til næste år”, sagde den glade dansker til galopsport.dk efter sejren i Frankrig.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top