fbpx

Good Girl og Royal Legend har løbet for sidste gang

To af Danmarks bedste hopper er nu fortid som væddeløbere. “Både Good Girl og Royal Legend har startet for sidste gang”, fortæller hoppernes fælles træner Hanne Bechmann.


Træneren og gemalen Jens Bechmann har overtaget ejerskabet af den nu 5-årige Royal Legend.

”Vi har byttet den med en af vores åringer”, siger Hanne Bechmann. “Vi har store forventninger til Royal Legend som avlshoppe. Hendes første partner bliver Pistachio, som er opstaldet her hos os”.

”Vi tror på Pistachio som avlshingst. Der er hårdere konkurrence på hingstemarkedet i Danmark end måske nogensinde tidligere, men vi føler Pistachio er god nok til at klare sig på markedet”, siger Hanne Bechmann om den 15-årige hingst, som nåede 3,4 millioner kroner i dens flotte væddeløbskarriere.

Det er derimod fortsat uafklaret hvem som skal have den første kærlighedsaffære med Good Girl (foto herover). “Hun ejes i tre parter, hvoraf vi har den ene”, fortæller Hanne Bechmann.

Klampenborg-træneren har 13 heste i træning for dagen. ”De er fordelt på tre steder. Nogle er hjemme på gården, andre i stalden på Enghavelyst og så har Iben (Hjorth – red.) og Morten (Buskop – red.) deres forhindringsheste hjemme på ferie hos Ibens forældre på Stutteri Hjortebo”, slutter Hanne Bechmann.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top