fbpx

De så kun røgen af Klampenborgs dobbelte championlærling!

Sådan! Klampenborg-lærlingen Danny Patil skinnede om kap med solen efter midtugestævnet på Täby. Her vandt inderen en knusende overlegen sejr med Hans-Inge Larsen-trænede The Provocative. Der var 11 længder ned til andenhesten Strong Wind, da Hans-Inge Larssons 3-åring aflagde maidentitlen til 30.000 skr.


Gennemsympastiske Danny Patil er et af fremtidshåbene på Klampenborg Galopbane, og han befinder sig i en spændende udvikling.

Der skal dog findes endnu større takter frem hos Danny Patil, såfremt han skal følge sidste års store svenske lærlingekomet, Valmir de Azeredo, der vandt løb på samlebånd overalt på de skandinaviske baner. I går var Azeredo tilbage i bøjlerne efter velfortjent vinterferie, og han kvitterede straks med to sejre på ryggen af henholdsvis Soy Asturiano og San Antonio.

Den midtsjællandske opdrætter Berner Olsen fik femte opdrættersejr til 5-årige Flashline (Primatico). Der var ligeledes 30.000 skr. i førstepræmie. Per-Anders Gråberg havde fornøjelsen i bøjlerne. Træneren Christer Hederud er delejer.

Svensk galopsports nye sportschef Nicholas Cordrey kunne med smil på læben konstatere nok en fremgang på jobbet. Omsætningen i stregspillet V4 nåede 1.653.581 skr.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top