fbpx

Syvendeplads til Cat Junior på Meydan

Niels Petersen-trænede Cat Junior fik en udmærket sæsondebut på Meydan torsdag aften, hvor Storm Cat-sønnen under Olivier Peslier sluttede på syvendepladsen i Firebreak Stakes (L) over 1600 meter.


Efter en rejse som femte fra start og fjerde rundt opløbssvinget, stod det tidligt i opløbet klart, at Cat Junior ikke ville få med det endelige udfald at gøre, men han holdt alligevel godt ved hele vejen til mål og var til slut kun slået med små 12 længder af Godolphins vindende Skysurfers/Frankie Dettori.

Netop Skysurfers blev Godolphins første vinder denne aften på Meydan, og det var en kærkommen sejr efter at sydafrikanske Mike De Kock havde indledt dagen med to sejre på stribe. Christophe Soumillon vandt tre af dagens fire første opgør, og i Firebreak Stakes (L) tog han andenpladsen på ryggen af Mike De Kock-trænede Musir.

Der hersker ingen tvivl om, at norskejede Cat Junior vil gå kraftigt frem efter sin første start siden midten af oktober i fjor, og i fjor vandt han i sit tredje forsøg på Meydan.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top