fbpx

De to første hopper scannet i fol ved Red Cactus

Stutteri Hjortebos nyeste avlshingst, den svenske Derbyvinder Red Cactus, har netop fået scannet sine to første hopper i fol. Begge ejes af opdrætter Karsten Østergaard på Stutteri Outback i Nordjylland.


Red Cactus og Carlos Lopez. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

“Det er Stolga’s Daughter og Monza, der også var de første hopper til at besøge ham”, fortæller Karsten Østergaard, der samme dag – den 9. marts – fik bedækket Temple City-datteren Arahat ved Al Shemali (Medicean) hos Berner Olsen i Ringsted.

For kort tid siden blev Eko Palace Bay (Siyouni) ligeledes færdigbedækket ved Red Cactus, og Hard Spun-sønnen må siges at have fået en opløftende begyndelse på sin stutterikarriere.

Eko Palace Bay er i forvejen mor til Breeders’-vinderen og Derby-3’eren Good Fortune og Produce Stakes-vinderen Aperola, begge efter Appel Au Maitre.

”Nu venter vi spændt på at se om også hun er kommet i fol, og vi er også meget spændte på vores nye avlshoppe Diviner, der har termin i dag og venter føl efter Mastercraftsman. Det bliver nok ikke i dag hun foler, men det sker inden for de næste 72 timer”, beretter Karsten Østergaard.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top