fbpx

Svenskopdrættede Smile til Dream Ahead i Frankrig

Trænerparret Tobias Hellgren og Anna Pilroth har taget afsked med Nicolotte-datteren Smile, vandt fem løb og tjente over 300.000 svenske kronor i sin løbskarriere.


Smile og Anna Pilroth vinder i Göteborg. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Smile og Anna Pilroth vinder i Göteborg. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

”Hun er stoppet som væddeløber og er sendt til bedækning i Frankrig ved Dream Ahead”, fortæller Anna Pilroth til GalopSport.

“Det er familiens egen hest, og vi har også opdrættet hende selv, så hun har været ganske nyttig for os i flere sæsoner. Hun blev godt nok ikke storløbsvinder, men hun gjorde det vældig fint ved flere lejligheder, og nu håber vi først og fremmest på, at hun bliver drægtig”.

Smile vandt sin største sejr i et Guldhandicap forrige år på Bro Park, og den sidste sejr blev taget på Göteborg i fjor. Hoppen var desuden femte i 2017-udgaven af Erik O Steens Memorial på Norges Derbydag.

Smile er ud af den ustartede Mas Media-datter Concord, som Anna Pilroths far, Stig Pilroth, ligeledes selv var opdrætter af. Foruden Smile er Concord også mor til den firedobbelte vinder Elbling, som Anna Pilroth og Tobias Hellgren nød stor glæde af i 2018, hvor det blev til tre sejre og godt 150.000 kronor i indløbne præmier.

Avlshingsten Dream Ahead (Diktat), der i sin aktive karriere blev firedobbelte Gruppe-1-vinder med sejre i Middle Park Stakes, Prix Morny, July Cup, Betfred Sprint Cup og Prix de la Foret, står til en bedækningstakst på 12,000 euro på Haras de Grandcamp og er bl.a. far til Prix Jacques le Marois (Gr.1)-vinderen Al Wukair.

Smile med Anna Pilroth på ryggen og Bodil Blomqvist ved siden. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Smile med Anna Pilroth på ryggen og Bodil Blomqvist ved siden. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

”Nu er Smile færdig med at løbe, men til gengæld har vi fået en spændende fransk forhindringshest i træning. Ajas, som har hævdet sig i Gruppeløb. Den er ikke indregistreret endnu, men bliver rigtig spændende”, synes Anna Pilroth.

Trænerparret har 19 heste i træning med Visiteur Du Pom som den højst handicappede hest med 87.

”Vi fik ham sent sidste år, og fik den hævet til det nuværende tal, som også er dens foreløbige maksimum. Han ser fremragende ud og jeg tror han får kanonsæson”, afslutter Anna Pilroth.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top