fbpx

Fuldt hus i Meydan Classic (L)

Irish Trilogy springer af fra spor ét og møder 13 konkurrenter i torsdagens Meydan Classic (L). Suspicious Mind får som forventet noget at se til i Nad Al Sheba Trophy (Gr.3), hvor han bl.a. skal give to kilo til Godolphins topstayer Brundtland.


Irish Trilogy/Carlos Lopez indvendigt for Suspicious Mind/Nina Lensvik. Foto: Erika Rasmussen for GalopSport.
Irish Trilogy/Carlos Lopez indvendigt for Suspicious Mind/Nina Lensvik. Foto/Copyright: Erika Rasmussen for GalopSport.

Andy Kidney-trænede Irish Trilogy skal sammen med Carlos Lopez forsøge at emulere Volatiles sejr i 2015-udgaven af Meydan Classic (L). Dengang blev det redet over 1400 meter, men nu er det 200 meter længere.

Noget, som ikke bør være en hindring for Irish Trilogy, der i fjor vandt Vinterfavoriternas Pris over netop denne distance på Bro Park.

Som forventet inkluderer konkurrenterne den ubesejrede Golden Jaguar, som senest besejrede Irish Trilogy med to længder i Meydan Classic Trial, og dertil kommer Godolphins Good Fortune, som i januar vandt Dubai Trophy, og Simon Crisfords topratede Sporting Chance, som Irish Trilogy dog allerede har slået to gange på Meydan.

6-årige Suspicious Mind er nu meldt klar igen efter den hovbyld som desværre satte ham en del tilbage ovenpå den fremragende sæsondebut i Azizi Riviera den 17. januar.

Kidney sender igen Appel Au Maitre-sønnen ud over 2810 meter, denne gang i Gruppe-3-opgøret Nad Al Sheba Trophy.

Her møder Suspicious Mind og Elione Chaves seks konkurrenter, hvoraf de fem er højere rated. Feltets helt store stjerne er Charlie Appleby-trænede Brundtland, der hidtil kun har tabt en enkelt af sin karrieres fem starter.

Han debuterede med at vinde over 2000 meter som 2-årig i Newmarket i 2017 og fulgte i fjor op med tre sejre på stribe i henholdsvis Grand Prix de Clairefontaine (L), Prix Niel (Gr.2) og Prix Chaudenay (Gr.3), inden han var fjerde i Prix Royal Oak (Gr.1), en længde bag vindende Holdthasigreen.

Suspicious Mind møder bl.a. også Brundtlands staldkammerat Ispolini, som han sluttede anden bag i Azizi Riviera.

Plata O Plomo og Carlos Lopez. Foto/Copyright: Erika Rasmussen for GalopSport.
Plata O Plomo og Carlos Lopez. Foto/Copyright: Erika Rasmussen for GalopSport.

Susanne Berneklints Plata O Plomo får 10 konkurrenter i District One Crystal Lagoon Trophy. Elione Chaves har fået ridtet denne gang, idet vægten blot er 54,5 kilo.

Igen drejer det sig om 1600 meter dirt, og Plata O Plomo har i sine to første starter på Meydan formået at hente penge som nummer fem gennem mål.

Han er sænket to pund siden sin første start og ser ud til at have en god mulighed for at gøre det endnu bedre denne gang.


Race Card: Meydan, torsdag 28. februar – første start kl. 15.30.

Dubai Racing Channel: Se løbene fra Meydan hér.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top