fbpx

“Heldigt for os, at Go Fine Go ikke kunne læsses”

Én af Danmarks bedste 2-årige heste står i Birgitte Nielsen stald. Go Gadget-datteren Go Fine Go, som senest vandt 2-åringernes Stayerprøve og forinden var tredje i Dansk Kriterium bag Valentin Apache og Nokengang.


Go Fine Go/Marcos Robaldo vinder 2-åringernes Stayerprøve foran Stratego. Foto: Ole Hindby.
Go Fine Go/Marcos Robaldo vinder herover 2-åringernes Stayerprøve foran Stratego. Foto: Ole Hindby.

På lørdag er Go Fine Go til start i Den Jyske Vinterfavorit hjemme i Aarhus.

”Hun ser ud til at holde formen”, fortæller Birgitte Nielsen torsdag formiddag. “Vi er meget overraskede over, at hun har været så langt fremme i år, og jeg tror bestemt, at hun indeholder yderligere udvikling”.

Go Fine Go er ud af Palatal-datteren Fine Paladine, som selv er helsøster til St. Leger-vinderen Superman og halvsøster til de to topheste Hovman og Lights Out.

”Go Fine Go er næste år meldt i Jyllandsløbet, Dansk Derby, Dansk Oaks og Breeders’-serien, og hun slutter ligesom de øvrige heste i stalden sæsonen på lørdag””, fortsætter Birgitte Nielsen, der føler sig utrolig heldig i forbindelse med købet af den 2-årige hoppe.

”Hun var meldt på auktionen sidste år, men udgik, forbi hun ikke kunne læsses på transporten. Opdrætteren sendte mig billeder af hende og jeg købte omgående, da jeg så dem”.

”Stutteri Poulsensminde er et godt stutteri, og så er Go Fine Go lillesøster til Rosa, og med efter min egen mening en bedre far end Rosa, beretter Birgitte Nielsen, der selv købte halvdelen af hoppen til at starte med, men siden har solgt hende ud i 10 anparter.

Marcos Robaldo har redet Go Fine Go i samtlige starter, men han sidder ikke på ryggen på lørdag.

”Der var en misforståelse ved starterklæringen, hvor jeg fik oplyst han skulle ride en anden hest. Marcos er bestemt ikke sat af”, påpeger Birgitte Nielsen og afslutter:

”Det har været en blandet sæson for mig, med langt færre starter end vi plejer. Der har været mange skader i år. Sejrsprocenten er fin, så alt i alt er det vel okay uden at være prangende”.

”Banen er her torsdag formiddag på den bløde side, men ikke voldsomt blød. Den ser fin ud efter årstiden”.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top