fbpx

Yderligere to åringer til Castro på Goffs Million

Francisco Castro sluttede onsdag årets Goffs Million Sale af med at købe to åringer foruden de tre han i forvejen havde erhvervet sig på de to første auktionsdage.


Først fik den chilenske Jägersro-træner hammerslag på lot 464, en brun hingst efter Royal Applause – Bibi Karam v. Pershian Bold. Moderen er vinder og Listed-placeret og helsøster til Royal Whip Stakes (Gr.3)-vinderen Baba Karam. Åringen har to ældre søskende – 3-årige Bold Bibi der er vinder af to løb som 3-årig i 2007 og den endnu ustartede Lord Peter Flint. Prisen for hingsten var 55.000 euro.

Endelig fik Francisco Castro for blot 20.000 euro hammerslag på en brun hingst efter Key Of Luck – Elegant Bloom v. Be My Guest, og hvis afstamningen lyder bekendt så er det fordi åringen har samme mor som de i Skandinavien så succesrige heste Rolo Tomasi og Zuccini Wind.

Rolo Tomasi vandt 10 løb i Frankrig, England og Skandinavien og blev Skandinavisk Championsprinter i 2000, mens han var trænet af Wido Neuroth. Lillesøsteren Zuccini Wind vandt ligeledes i Neuroths varetægt bl.a. den danske klassiker Mowerinaløb.

Udover Rolo Tomasi og Zuccini Wind har Elegant Bloom også produceret Elegant Ridge, der som aktiv var anden i Tysk 1000 Guineas (Gr.2) og Buena Vista Handicap (Gr.2), samt den Listed-placerede Summer Sunset. For blot 20.000 euro, svarende til ca. 150.000 danske kroner, ser det virkelig ud til at Castro har fået meget for pengene i denne spændende åring.

Goffs Million Sale sluttede onsdag, og sidstedagens dyreste lot blev en Indian Ridge-søn ud af Caerleon-datteren Alleluia, der ligesom gårsdagens rekordåring efter Albanova er ud af svenske Kirsten Rausings fantastiske AL-familie. Åringen blev solgt til Charles Gordon Watson for 600.000 euro.

Mens dette års Million Sale nu er overstået, fortsætter begivenhederne på det irske auktionshus både torsdag og fredag i form af Goffs Sportsman Sale.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top