fbpx

Ubesejrede Blueprint anmeldt til Dubai World Cup Carnival

Caroline Malmborg tog ikke alene sin sejr nummer 200 ved lørdagens løbsdag på Bro Park – det blev også til to sejre for staldens yngste, heriblandt overlegne Blueprint, som fortsætter med at imponere og forhåbentlig får chancen på Meydan.“Han er i hvert fald anmeldt, og så må vi se om han har det der skal til for at komme med”, sagde Caroline Malmborg efter lørdagens sejr.

Blueprint (Zoffany) lå bagerst i feltet undervejs, og Andreas Tapia Dalbark måtte tage en slalom-vej forbi konkurrenterne i opløbssvinget, inden han med godt 400 meter igen satte det endelige angreb ind.


Blueprint og Andreas Tapia Dalbark vinder overlegent for anden gang på stribe. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

“Han havde masser af kræfter tilbage over mål”, supplerede Andreas, der på stregen havde fem længders afstand til Jacob Johansen i bøjlerne på Patrick Wahl-trænede Pembroke (Swipe).

Caroline Malmborgs første 2-årsvinder på dagen var Juniper Tree-datteren Forty Love, der i sin væddeløbsdebut slog den mere rutinerede Breeze Up-import I Am Yankee (Freud) med kort hoved i hænderne på Per-Anders Gråberg.

De to første havde syv længder til Blue Origin (Manduro) på tredjepladsen.

Forty Love er opdrættet af familien Henrikssons Kastanjegårdens Stuteri og er ud af Danehill-datteren Visanilla, hvilket gør hende til halvsøster til én af årets bedste 3-årige heste i skandinavisk træning, Tin Win (Appel Au Maitre).


Debuterende Forty Love vinder med kort hoved foran I Am Yankee. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top