fbpx

Tredjeplads til Lumen i Grosser Zentis Stutenpreis (L)

Ole Larsen-trænede Lumen fik søndag eftermiddag en god tredjeplads i Grosser Zentis Preis (L) over 2200 meter på den tyske bane Krefeld udenfor Köln.


Lumen blev taget roligt fra start af sin jockey Mark Larsen, men hoppen brugte meget energi på at pulle de første 1000 meter, og først da hun blev trukket væk fra rails på bagsiden begyndte hun så småt at finde sig til rette i det otte heste store felt.

Ind på opløbet valgte Mark Larsen at gå til angreb yderst i banen, og Lumen var en overgang oppe på andenpladsen, men hun måtte siden se sig forbigået Foreign Music/Schulepov, der sluttede nærmest den vindende storfavorit Dominante/Eduardo Pedroza.

Lumen holdt tredjepladsen, selv om hun var tæt på at blive overrumplet af Nebiola på de sidste meter, og hoppen kunne dermed øge sin præmiesum med 2.400 euro. Verglas-datteren gav henholdsvis seks og seksogethalvt kilo til de to 3-årige hopper der sluttede foran hende.

Vinderen Dominante kom tilmed ind i opgøret med rigtig god form fra Gruppe-1-løbet Preis der Diana (Tysk Oaks), og Lumens præstation var helt klart mere end godkendt.

Næste stop for Lumen bliver antageligt Scandinavian Open Championship (Gr.3) på Klampenborg søndag den 5. august.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top