fbpx

Tre gange Sara Slot på Jägersro

Jockey Sara Slot havde endnu en fin dag på Jägersro torsdag eftermiddag, hvor det blev til tre sejre i syv ridt. I Pås-Calles Handicap over 1730 meter kun Sara efter et godt disponeret ridt dirigere Annika Wulf-trænede Mr Newmarket til hestens tredje sejr på stribe, og endda med 68 kilo på ryggen denne gang!


Der blev lagt ud i et godt tempo fra start af Mistercheezdoodle og Amore, og Sara Slot kunne lægge sig bag de førende og vente med sit afgørende ryk indtil midt i opløbet, hvor Mr Newmarket spurtede stærkt og sejrede før Amore og en uheldig Face The Limelight, som tabte mange længder i starten af løbet.

I På Minuten over 1000 meter var Sara Slot igen på pletten, denne gang med Bodil Hallencreutz-trænede Spasiba, der over de sidste 350 meter sikkert kunne gå forbi de to starthurtige hopper Walk OnBy og Sentirica og vinde sikkert. Primo Girl sluttede på fjerdepladsen, mens Matchmaker tog den sidste præmie. Endelig var Sara Slot først i mål i Bunkeflolöpning over 1730 på ryggen af Ominsky, der vandt karrierens første sejr til en værdi af 21.000 svenske kroner.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top