fbpx

Sygdomsramt Oliver Wilson tilbage i sadlen den 23. april

Man spejder forgæves efter Oliver Wilsons navn på startlisterne til weekendens sæsonpremierer på Klampenborg og Jägersro. Den danske championjockey har været indlagt på hospitalet med influenza A, men er heldigvis klar igen før månedens udgang.


Oliver Wilson. Foto/Copyright: Sine Skibsholt / TV2.

“Jeg havde været ramt af høj feber over mange dage, og da feberen pludselig steg til over 40 måtte jeg indlægges. Jeg havde svært ved at få luft og fik kramper i arme og ben, og lægerne konstaterede, at jeg havde fået influenza A med en lungebetændelse oveni”, fortæller Oliver tirsdag eftermiddag og fortsætter:

“Jeg hostede blod op fra lungerne, og fik at vide, at jeg ikke måtte foretage mig noget fysisk så længe det stod på. Derfor har jeg ikke raskmeldt mig til weekenden, men jeg er på vej tilbage nu og er klar til Jägersros storløbsdag den 23. april”.

Anmeldelserne til 23. april på Jägersro blev publiceret for kort tid siden. Hovedbegivenheden er ITM Spring Mile (L) over 1600 meter, og her er der forhåndsmeldt 10 deltagere med Cathrine Erichsen-trænede Duca Di Como (Clodovil) som den højest handicappede.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top