fbpx

Super start for det nye team Wilson & Villarroel

Sidste efterår sluttede spanieren Luis Villarroel sin trænervirksomhed på Hvidegården for igen at koncentrere sig om jockeykarrieren. Han slog sig sammen med trænerparret Brian og Bettina Wilson, og har i vinterens løb været med til at gøre Wilson-staldens heste klar til sæsonen 2007.


På Klampenborgs premieredag i lørdags kom det første resultat med klar besked – efter dagens to første opgør, havde BrianWilson været i vindercirkelen to gange – først med familiehesten Bossa Nova, der havde Bettina Wilson i sadlen, og derefter med 3-årige Bella Donna som aflagde maidentitlen under Luis Villarroel efter at have nedkæmpet længe førende Gattuso på stregen.

“Vi var plaget af virus i en stor del af sidste sæson, hvilket stort set gik ud over hver eneste hest i stalden. At få så god en start på sæsonen er helt fantastisk, og det beviser at vi som team fungerer rigtig godt sammen og at vores træningsmetoder virker”, fortæller Brian Wilson, selv stoppede som jockey for nogle år tilbage og overlod tøjlerne til Bettina Wilson.

I fjor valgte Bettina dog at slutte kampen mod vægten, og det var egentlig planen at hun helt skulle overlade tøjlerne til Luis Villarroel, men da Bossa Nova skulle ud med 65 kilo på ryggen valgte hun alligevel at tage turen selv.

Luis Villarroel stod dog ikke tilbage for at vinde to sejre, og ovenpå sejren med Bella Donna red han også Helena Fylking-trænede Celestine Stamp først over stregen i Marienlund Åbningsløb. Villarroel var dermed blandt tre jockeys der alle opnåede to vindere på premieredagen – Dina Danekilde (Luca Brasi & Wrams Boss) og Nicholas Cordrey (Good Girl og Shades Of Pale) var de to øvrige.

På lørdag sadler Brian Wilson tre heste på Klampenborg – Bossa Nova skal med Patrick Wilson ud i et amatørløb over 1600 meter, mens Luis Villarroel sidder op på Princess First i Sir Alfred Munnings Handicap og Go To Hobitten i Chinatown Løb.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top