fbpx

Stutteri Hjortebo offentliggør næste års bedækningstakster

Stutteri Hjortebo har i dag offentliggjort bedækningstaksterne i 2024 for de fire avlshingste Appel Au Maitre, Giant Sandman, Red Cactus og Moohaajim. Ikke overraskende stiger prisen på sidsnævnte, som netop har vundet hingstechampionatet i Norge samt opnået andenpladser i både Sverige og Danmark bag Appel Au Maitre.


Moohaajim. Foto: ©Peter Mooney.
Moohaajim stiger som forventet i bedækningstakst i 2024. Foto: ©Peter Mooney.

Moohaajim har kun haft to skandinaviske årgange på banerne i år, og med lidt yderligere hjælp fra bl.a. 4-årige Let’s Go Crazys Listed-sejr i Polar Cup og øvrige storløbsplaceringer, har hans afkom rundet syv millioner svenske kronor i indtjening i 2023″, siger Iben Hjorth Buskop.

Moohaajim står i 2024 til en ny takst på 2.000 + 18.000 DKK ex. moms på levende føl-betingelser.

Udover Listed-vinderen Let’s Go Crazy er Cape Cross-sønnen far til de klassiske vindere Slava Ukraini, Bud og Keep On Dancing, Breeders’-vinderen Sid Game samt til de 2-årige storløbsvindere Brigadier, Kis og Swing.

Stutteri Hjortebo har i samme ombæring valgt, at sætte Appel Au Maitre (Starborough) ned med 5.000 kroner til 25.000 kroner ex. moms ved levende føl.

Appel Au Maitre opnåede i 2023 en afkomssejr i Dubai, flere Listed-sejre med Seneschal og Good Fortune, Dansk Breeders’ Cup-sejr med Sir Camelot, og så dukkede der igen nye 2-årsstjerner op i form af Kriteriumsvinderne Schamyl og My Fortune. Vi har alligevel valgt at sænke hans takst, og det er udelukkende gjort med tanke på den lave svenske og norske kronekurs”, fortsætter Iben.

Både Giant Sandman (Footstepsinthesand) og Red Cactus (Hard Spun) bliver stående på samme takst som i år, hvilket for Giant Sandmans vedkommende er 2.000 + 8.000 kroner ex. moms, og for Red Cactus 2.000 + 10.000 kroner ex. moms. Begge på levende føl-betingelser.


Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top