fbpx

Sort uheld for Sara Slot – ude 12 uger med brækket ben

Jockey Sara Slot, der i fjor blev champion på Jydsk Væddeløbsbane og blev tredje bag Kim Andersen og Lennart Hammer i Klampenborg-championatet, kom tirsdag morgen ud for et kedeligt uheld, der kommer til at medføre ca. tre måneders pause.


“Uheldet skete mens Sara var i sadlen på en af staldens heste. Én af de andre heste sparkede bagud og ramte hende direkte på skinnebenet med et åbent brud til følge. Hun bliver opereret i eftermiddag, og hvis der ikke opstår komplikationer kan hun, alt efter hvor hurtigt det går med genoptræningen, være tilbage i sadlen i løbet af 12 uger”, forklarer Sara Slots arbejdsgiver Søren Jensen.

Sara Slot havde tidligere på morgenen arbejdet 3-årige Airboss, med hvem hun vandt DanskKriterium i fjor, og det var planen at duoen skulle genopstå i år i jagten på Derbysejren på Klampenborg den sidste søndag i juni.

“Som det ser ud nu bliver Sara ikke klar til at ride før juli måned, og hun er naturligvis dybt ulykkelig på nuværende tidspunkt. Det ligger dog helt fast, at når hun er tilbage igen, så bliver det fortsat som jockey på Enghavelyst”, slutter Søren Jensen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top