fbpx

“Slava prøvede det hele i morges” – starterklæret i Al Bastakiya (L)

Niels Petersen valgte allerede mandag at sende starterklæringerne af sted til de 3-åriges Al Bastakiya (L) og de ældres Nad Al Sheba Turf Sprint (Gr.3), og dermed kan vi se frem til en Super Saturday med deltagelse af både Slava Ukraini og Could Be King på Meydan.


Slava Ukraini (til højre) og White Heart i startboksen tirsdag morgen. Foto/Copyright: Erika Rasmussen.

Slava (Ukraini, red.) prøvede det hele morges. Han trænede på dirten, sprang ud gennem startboksen og fik en masse kick-back i hovedet. Alt sammen for at teste ham så godt som muligt og hærde ham yderligere til lørdagens opgave”, fortæller Niels Petersen i telefonen fra Dubai.

“Og han tog det hele meget fint. Han har en god, rund aktion på dirten og havde ingen problemer med kick-back’en”.

Hér springer White Heart med Maikel Narvaez Bravo og Slava Ukraini med Pat Cosgrave ud af startboksen. Foto/Copyright: Erika Rasmussen.

“Startsporet (10 ud af 12, red.) er jeg også meget glad for. Han er så langt galopperende, og hvis han nu misser starten en lille smule får han tid og plads til at finde aktionen. Nu har vi gjort hvad vi kan, og han skal selvfølgelig tjekkes helt igennem på fredag, for vi tager ingen chancer. Hvis han cantrer til start på lørdag, er det fordi vi er 100% tilfredse”.

White Heart sørgede for at sende masser af kick-back i hovedet på Slava Ukraini. Foto/Copyright: Erika Rasmussen.

Slava Ukraini (Moohaajim) møder 11 konkurrenter i det 1900 meter lange Al Bastakiya (L), og han rides ligesom i sine to første Dubai-starter af nordirske Pat Cosgrave, som også var i bøjlerne på hesten tirsdag morgen.

Med sin nye OR på 97 deler hingsten fjerdepladsen i rankingen, to kilo under den højest handicappede Mr Raj (Bolt d’Oro). Til en forandring har Godolphin ikke en eneste deltager med.


Could Be King og Maikel Narvaez Bravo på træningsbanen tirsdag morgen. Foto/Copyright: Erika Rasmussen.

Også i Nad Al Sheba Turf Sprint (Gr.3) er Petersen ovenud tilfreds med startsporet til Elkær Stutteris Could Be King (Bated Breath).

“Han trak spor 16 ud af 16 og fik det bedste spor man kan ønske sig. Det er 1200 meter lige ud, og han løber tættest på publikum. Det er et guldspor”.

Could Be King, der rides af Antonio Fresu, står også kun to kilo under den højest handicappede i feltet, og på papiret er et topresultat altså indenfor rækkevidde.

“Alt skal tages med forbehold. Det er Super Saturday og konkurrenterne er for alvor sat op til at præstere deres ypperste, men Could Be King er også forbedret i forhold til årsdebuten, og jeg må indrømme, at jeg drømmer lidt om et stort resultat”, konkluderer Petersen.

Could Be King bliver den første af trænerens heste i aktion på lørdag med planlagt start kl. 14:15, direkte efterfulgt af Slava Ukraini kl. 14:50 skandinavisk tid.

Could Be King, Maikel Narvaez Bravo og Niels Petersen. Foto/Copyright: Erika Rasmussen.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top