fbpx

Skadet Fredrik Johansson rider ikke mere i år

Svenske Fredrik Johansson har redet sit sidste løb i 2008. Stjernejockeyen døjer med en skulderskade, der har fulgt ham igennem det meste af efteråret og nu trænger til pause fra yderligere belastning.


“Jeg ved ikke helt hvornår skaden opstod, men den stammer højst sandsynligt fra et fald i Tyskland i sommer, hvor jeg landede på den venstre skulder. Jeg har været på sygehuset i dag og er blevet sprøjtet i skulderen, og lægen siger at jeg nu skal holde mig i ro i tre uger, hvorefter der tages stilling til om jeg skal opereres”, fortæller Fredrik Johansson, der igen i år er Skandinaviens mest vindende jockey med mere end 4,3 millioner svenske kroner i indvundne pengepræmier, heriblandt sejre i både Marit Sveaas Minneløp (Gr.3) og Stockholm Cup International (Gr.3) med Appel Au Maitre.

Johansson har ligeledes nydt endnu en stor sæson uden for Skandinaviens grænser, og han vandt i 2008 sin karrieres anden Gruppe-1-sejr med Adlerflug i Deutschland-Preis, mens det med samme hest blev til en andenplads i Grosser Preis von Baden (Gr.1).

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top