fbpx

Sikre sejre til Rue Flandrine og Unit One i Århus

Det blev til sejr for outsideren Rue Flandrine, da Jydsk Væddeløbsbane søndag eftermiddag afviklede sidste afdeling af B.E Profillers 3-årsserie.


– Af Henrik Brendholdt

Hesten som trænes af Jan-Erik Petterson og ejes af stall Lambada, har ellers skuffet fælt i denne sæson og var bl.a. klart slået senest i Ålborg.

Ligesom ved sin andenplads som 2-åring i Basnæsløb, trives hesten bedst når der er lidt at træde i og med Sara Slot i sadlen vandt hoppen en let fem længders sejr og kunne sikre sig de 50.000 kroner i førstepræmie. Det var lokalt ejede, men Desmond Scarlett trænede Sweet Boy, der trak læsset fra start i et godt tempo. Rue Flandrine lå velplaceret på andenpladsen, mens storfavoritten Fusilier lå midt i feltet.

Det høje tempo gjorde at feltet blev trukket ud på en lang linje. Rundt opløbssvinget satte Sara Slot stødet ind og Rue Flandrine kvitterede ved at passere Sweet Boy og gå til en sikker sejr. Sidstnævnte gik et godkendt løb og klarede lige akkurat andenpladsen, mens amatørtræner Lars Jakobsen tog de næste pladser med henholdsvis Perfectionist og Fusiler. Sidstnævnte var løbets store skuffelse. Hesten leverede slet ikke den flotte afslutning, som den bla. gjorde i Ålborg og der må have været noget i vejen med hesten på dagen. Også Bent Olsen trænede Josey Wales løb uden gejst og måtte nøjes med en femteplads.

I dagens første galopløb gav Ken Stott-trænede Unit One endnu engang opvisning ved ligesom i Ålborg senest at cantre sejren hjem. Lærling Nicolaj Stott gav sin hest et afventende løb. Rundt opløbssvinget angreb hesten de førende Loveline og Indigene og uden besvær gled Unit One forbi ind på lige bane og Nicolaj kunne bare sidde og kigge afslappet bagud gennem hele opløbet. Der var masser af kræfter i behold over målstregen og “fynboen” kan givetvis vise en del mere end de 70 som den stod i handicap før løbet. Længe førende Loveline kæmpede godt i opløbet og forsvarede andenpladsen, mens de to Torben Christensen trænede heste Indigene og Specialised Lady to de næste pladser.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top