fbpx

Shareholder viste høj klasse i Derby Milen

Lars Kelp-trænede Shareholder var godt tilfreds med at være tilbage på græsset, da han blev bragt til start i Derby Milen på Øvrevoll.


Act One-sønnen vandt sin sæsondebut hjemme på Klampenborg, og efter tre mislykkede forsøg på Jägersros dirt track var han atter som en fisk i vandet med græs under hovene, og på en fremragende afslutning gik han let forbi størstedelen af feltet i opløbet og sejrede til slut overlegen med fire længder foran Simano, der igen var to længder foran Flying Falk og Dunaroni.

“Shareholder bliver en rigtig god hest med tiden. Han er langt fra færdigudviklet, og nu ved vi at han skal blive på græsset fremover”.

“Han rummer masser af kapacitet og givetvis er han endnu bedre over længere distancer. Der er ikke nogen deciderede planer for ham i resten af sæsonen, så vi tager en dag ad gangen og glæder os til næste år, idet han vil have rigtig godt af en ekstra vinter på ryggen”, fortalte Lars Kelp efter søndagens sejr der indbragte 100.000 kroner til ejerkredsen i Stald 2 & 2.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top