fbpx

Sejr og andenplads til Lund på Santa Anita

Det blev til sejr for 3-årige Kinza i Santa Ysabel Stakes (G3) og en andenplads til Adare Manor i Beholder Mile Stakes (G1), da Michael Lund Petersen lørdag havde sine to stjernehopper til start på Santa Anita.Kinza (Carpe Diem) startede for tredje gang i karrieren og var lige så overlegen som tidligere, da hun i hænderne på Juan Hernandez førte fra start til mål og vandt med fem længder foran Where’s My Ring og She’s A Tempest.

Kinza, der i sin seneste start vandt Las Virgenes Stakes (G3), tjente 60,000 dollars ved sejren.

Bloodhorse var ikke sen til at udråbe Kinza til ‘The New Queen of Southern California”, og næste start for hoppen bliver antagelig i Santa Anita Oaks (G1).I lørdagens hovedbegivenhed i Arcadia, Beholder Mile Stakes (G1), var Michael Lund også repræsenteret ved favoritten Adare Manor (Uncle Mo).

Adare Manor måtte dog give fortabt overfor 4-årige Sweet Azteca (Sharp Azteca), som blot startede for fjerde gang i karrieren, og vandt for tredje gang.

Sweet Azteca tog omgående føringen under Flavien Prat, og selv om Adare Manor nærmerede sig i slutningen af opløbet, blev det en ganske komfortabel trekvart længdes sejr til slut.

Sweet Azteca trænes af Michael McCarthy og startede for første gang i Grade-1-selskab.

Sejren var 180,000 dollars værd for vinderen, mens Michael Lund også her fik 60,000 dollars ind på præmiekontoen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top