fbpx

Schistl vandt Gruppe-3 med Derbyvinders helbror

Efter hård kamp vandt Rafael Schistl den tyske galopsæsons sidste storløb for den yngste årgang, Herzog von Ratibor-Rennen (Gr.3), med Mario Hofer-trænede Parthenius (Soldier Hollow).Parthenius er helbror til Derbyvinderen Pastorius, der selv vandt netop dette opgør som 2-årig i 2011.

Schistl fik akkurat leveret Parthenius på målstregen til sejr med hals foran Gestüt Röttgens El Loco. Sejren var 32.000 euro værd for Parthenius, der ejes af Stall Antanando.

Det var tredje start i karrieren for Soldier Hollow-sønnen, der nu har vundet to gange for brasilianske Schistl og hans arbejdsgiver Mario Hofer.

Rafael Schistl afsluttede den tyske Gruppeløbssæson med en andenplads i Niederrhein-Pokal (Gr.3) på ryggen af ligeledes Mario Hofer-trænede Nordico, der ikke kunne stille noget op overfor vindende Vif Monsieur.

Også her var der 32.000 euro til vinderen.

Sidst på dagen blev Dennis Persson-trænede Rockinger tredje i Herbert Cohn Gedächtnis-Jagdrennen over 3900 meter.

Rockinger blev redet af Niklas Lovén.

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top