fbpx

Salomonsen og Pieterse køber 2-årig hingst i USA

Yvonne og Flemming Salomonsen har sammen med den tidligere professionelle træner og opdrætter Silke Pieterse erhvervet en spændende 2-årig hingst i USA. “Han er handlet privat og kommer til Danmark i begyndelsen af februar”, fortæller Salomonsen.


Den 2-årige hingst efter Cigar Mile (G1)-vinderen Connect. Foto: Yellow Horse Marketing.

Hingsten tilhører anden årgang efter Cigar Mile (G1)-vinderen Connect (Curlin), der står opstaldet til en bedækningstakst på 25,000 USD på Lane’s End Farm i Kentucky.

Allerede med sin første årgang har Connect leveret store resultater, blandt andet gennem Breeders’ Futurity (G1)-vinderen Rattle And Roll og Pocahontas Stakes (G3)-vinderen Hidden Connection.

Moderen Golden Mystery (Awesome Again) vandt Hurricane Bertie Stakes (G3) og tjente over 540,000 USD i en karriere hvor hun var først over stregen ni gange.

I stutteriet er hun allerede mor til Malibu Moon-sønnen Apalachee Bay, som er Stakes-vinder i Canada.

Connect-sønnen er købt af Yvonne og Flemming Salomonsen i partnerskab med Silke Pieterse. Foto: Yellow Horse Marketing.

Mormoderen Mysterious Angel (Saint Ballado) var vinder som 2-årig og foruden Golden Mystery mor til Grade 3-placerede Beloveda (Ghostzapper) og til ustartede All Saint’s Day, som igen har produceret de to Stakes-vindere Holywell (Exclusive Quality) og Sinister Brew (Millwaukee Brew).

”Vi har akkurat nået at købe hingsten til at få ham med i den svenske Derbyserie, der har deadline for anmeldelser den 15. januar. Nu skal han i første omgang fra Kentucky til Danmark, og i mellemtiden tager vi beslutning om hvem der skal træne ham”, konkluderer Salomonsen.

På dette link kan du se Golden Mystery sejre i Gulfstream Parks Hurricane Bertie Stakes (G3), og herunder ses en video med Lane’s End Farms’ Connect.


Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top