fbpx

Sæsonens første anmeldelser til Aarhus

Så er der anmeldt til sæsonpremieren på Jydsk Væddeløbsbane på næste fredag den 19. april, og det blev med 14 heste fordelt på de to opgør over 1550 meter.


Sandie’s Dream. Foto: Johansen Racing.

I Klasse 2 Handicap er der fem forhåndsanmeldte. Mikkel Johansens duo Foretell (Dark Angel) og Sandie’s Dream (Belardo), Lea Olsens Sir Antonelli (Most Improved), Tina Mortensens Chadwick (Expert Eye) og Torben Christensens Spinoza (Juniper Tree).

Premieredagens maidenløb for 3-årige og ældre heste har tiltrukket ni anmeldelser, hvoraf kun to af de anmeldte har fået et handicaptal.

Lea Olsen-trænede Let’s Go Filip (Mondialiste) står højest med 67, tre kilo mere end Birgitte Nielsens Stracciatella (Go Go Gadget) på 64.

Glory Of Lancome fotograferet på Racing Club Klampenborgs staldrundgang. Foto: Burt Seeger.

Blandt de 3-årige findes bl.a. Tina Mortensens Saint Javelin (Moohaajim), som er helsøster til Slava Ukraini, Mikkel Johansens Sassicaia (Moohaajim), som er halvsøster til Masseto (Appel Au Maitre), og Bent Olsens Glory Of Lancome (Cotai Glory), der i sin eneste start som 2-årig var anden bag den senere Skåneland-vinder Giovanni Torkdahl (Lope De Vega).


Se anmeldelserne til Aarhus den 19. april hér.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top