fbpx

Rune Haugen: Miyasaki er fra en anden planet!

Øvrevolls championtræner Rune Haugen er en spændt mand i disse dage. På torsdag giver Haugen nemlig debut til én af staldens million-heste, den 4-årige mørkebrune hingst Miyasaki, som bringes til start i Coconut Johnny Eliteløp over 1100 meter dirt track på Øvrevoll.


Miyasaki har ni karrierestarter bag sig, samtlige som 3-årig, og det er blevet til fire sejre og godt en halv million kroner på kontoen. Største triumf for Miyasaki var uden tvivl sejren i Gruppe-1-løbet Gran Criterium i Santiago, og Memo-sønnen er landet i Norge med et generalhandicap på 95.

“Torsdagens løb bruges som opvarmning til Jägersro Sprint (L) på Pramms-dagen den 12. maj i Malmö. Hidtil er alt gået fantastisk med hesten, han arbejder som var han fra en anden planet, og han lader til at være klassen over de øvrige sprintere i min stald”, fortæller Rune Haugen, der har booket Fredrik Johansson til at ride Miyasaki. Den chilenske nyimport starter med topvægt i opgøret og møder både gode gamle navne som Morten’s Prospect og Pistachio, samt jævnaldrene Desert Warrior og staldkammeraten Advance Party.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top