fbpx

Roy Arne Kvisla vender hjem til Skandinavien – men hvor?

Den norske toptræner Roy Arne Kvisla valgte for få år siden at rykke teltpælene op fra sit træningscenter på Täby og flytte til Lambourn i England med opbakning fra stort satsende Stall Rio.


Siden er Kvisla flyttet til galopsportens højborg Newmarket, og for få uger siden leverede træneren et topresultat med 2-årige Zeu Tin Tin, der sluttede på fjerdepladsen i Goffs Million Fillies på The Curragh. Fjerdepladsen i millionopgøret var 43.919 pund.

Torsdag morgen fortæller Roy Arne Kvisla dog til galopsport.dk, at eventyret i England ser ud til at lakke mod enden, og at han højst sandsynligt atter vender tilbage til Skandinavien ved først givende lejlighed.

“Mine hesteejere har valgt at bakke ekstra op om sporten i Skandinavien fremover, og derfor vender deres interesse sig atter mod især Sverige. Jeg har 13 heste i træning herovre, hvor nogle står for at skulle sælges og andre er på skadeslisten. Det er lidt anderledes end på Täby, hvor jeg trænede over 42 heste. Jeg vil ikke lægge skjul på at jeg meget gerne ville blive i Newmarket, men sådan bliver det ikke og nu gælder det om at finde et passende træningssted i Skandinavien, men det er ikke let med den store mangel på bokse omkring både Täby og Jägersro”, fortæller Roy Arne Kvisla.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top