fbpx

Rock Of Gibraltar-datter til Lars Kelp

Klampenborg-træner Lars Kelp får i slutningen af denne uge et interessant nyt kort i stalden i form af en 2-årig brun hoppe efter førsteårgangshingsten Rock Of Gibraltar og Majestic Light-datteren Cookingwithmartha.


Faderen som syv-dobbelt Gruppe-1-vinder ikke behøver nogen nærmere præsentation, og moderen har haft et enkelt startende afkom tidligere, Stock Tip, som er vinder i USA. Cookingwithmartha er desuden søster til tre hopper som alle har produceret Blact Type-vindere, heriblandt Teslemi, der er mor til den dobbelte Gruppe-1-vinder Spartacus og Gruppe-2-vinderen Johan Cruyff.

Cookingwithmarthas mor Martha Queen er helsøster til den tidligere amerikanske Championhoppe De La Rose og Grade-1-vinderen Upper Nile, og i det hele taget er moderlinjen fyldt til bristepunktet med Black Type, så det er en rigtig spændende hoppe der ankommer til Lars Kelps stald.

Rock Of Gibraltar-datteren blev købt af MAB Agency til det nye danske syndikat Cat Racing og prisen var 46.000 guineas, svarende til ca. 550.000 danske kroner.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top