fbpx

Rock All nummer to i Silbernes Band der Ruhr (L)

Den danske St. Leger-vinder Rock All faldt med al ære i behold, da han søndag eftermiddag var til start i det tyske Listed-opgør Silbernes Band der Ruhr (L) over 3400 meter i Mülheim.


Under jockey Jean-Pierre Cavalho tog Rock All omgående fronten fra start og parret var fortsat førende da feltet ramte opløbet for sidste gang. Her var Rock All fortsat fint gående, men han kunne dog ikke dæmme op for 8-årige Lamantans angreb.

Lamantan og Alexander Göritz gik til slut let forbi den danske konkurrent og sejrede med to længder, og en overgang så andenpladsen ligeledes ud til at være i fare da Nur Bani afsluttede godt indvendigt i banen. Kateb-sønnen kæmpede dog heroisk og formåede at slå kontra på de sidste meter, hvilket skaffede ham andenpladsen og 4.400 euro.

Præstationen var endnu et bevis på at Rock All er inde i en helt fantastisk udvikling, og det bliver meget interessant at følge hvad Lars Kelp og norske Bjarne P. Skutvik vælger at gøre med den på Stutteri Nova-opdrættede hest til næste år, hvor en international karriere over forhindringer flere gange har været nævnt som en mulighed.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top