fbpx

Ren opvisning af Bosun’s Watch i Sallings Pokalløb

Når starten går til Jyllandsløbet lørdag den 2. juni er det svært at se Fredrik Reuterskiöld-trænede Bosun’s Watch springe af sted uden favoritværdigheden.


I hvert fald efter Singspiel-sønnens knusende overlegne sejr i Sallings Pokalløb fredag aften i Århus, hvor hesten blev sendt ud for at teste banen inden 400.000 kroners opgøret om 15 dage.

Under Jacob Johansen var Bosun’s Watch velplaceret uden for trafikproblemer under hele rejsen, og da Lars Kelp-trænede Moon Life/Ramillo De Souza brækkede ud på bagsiden var Bosun’s Watch sammen med Mayor Of London/Kim Andersen hurtige til at tage over.

Moon Life forsøgte efterfølgende at hænge på, men allerede kort inde på den lige bane gav Jacob Johansen marchordre til Bosun’s Watch, der med få galopspring tog afgørende afstand til resten af deltagerne og forsvandt væk til en overlegen sejr på næsten 10 længder før Arabian Word/Per-Anders Gråberg, der igen var fem længder foran Hoffmann/Mark Larsen og Moon Life, mens den sidste præmie gik til Mayor Of London/Kim Andersen.

Med denne sejr vil Bosun’s Watch utvivlsomt blive rangeret som én af Skandinaviens allerbedste 3-årige heste, og med den udvikling hesten fortsat kan rumme efter blot to starter, er det svært at pege på hvem der skal kunne udfordre ham i selve Jyllandsløbet, såfremt han holder formen de næste to uger frem.

“Han laver ikke meget i arbejde derhjemme, og i betragtning af at han er så urutineret var jeg godt efter ham i dag og han fik virkelig lov at strække ud. Det hér er en rigtig god hest”, fortalte en glad Jacob Johansen efter sejren i Sallings Pokalløb, der var 15.000 kroner værd for den svenske gæst, der efter Jyllandsløbet matches mod Norsk 2000 Guineas.

De to øvrige galopløb på Jydsk Væddeløbsbane blev vundet af nyimporterede Catabound/Mark Larsen og Fargo/Le Tølbøll.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top