fbpx

RaceTime: “Vi håber, det går vores vej”.

Sidst RaceTime besøgte Rikke Rohbach Bonde og Nicolaj Stott i Jægerspris var for 3 ½ år siden. De sagde dengang: ”Vi håber, det går vores vej, og vi tror på, at 2021 bliver vores år”. Det blev det. 2021 blev et vendepunkt for dem. Stroxx Carlras blev dobbelt derbyvinder, og Go On Carlras var anden i Dansk Derby.


I år fortætter succesen. Først vandt Go On Carlras Scandinavian Open (Gr.3), og to uger senere sejrede Sir Camelot i Dansk Breeders Cup. En halv million i indtjening til stalden på to løbsdage på Klampenborg. Det har bragt Rikke Rohbach Bonde op på andenpladsen på listen over de mest sejrende trænere på Klampenborg efter Bent Olsen. Fortsætter succesen? I Dansk Derby i år er de repræsenteret med Silverflame og måske Bronx Carlras.

Rikke og Nicolaj omkring Stroxx Carlras, hvis sejr i Svenskt Derby 2021 var et vigtigt vendepunkt i deres professionelle galoptilværelse. Det blev Rikkes første derbysejr og Nicolajs første sejr i Svenskt Derby. Foto: Klaus Bustrup.

SVÆR START.

Da RaceTime i oktober 2020 (RaceTime 11/20) interviewede Rikke og Nicolaj, havde Rikke fået professionel trænerlicens året før. Der var 13 heste i træning, og de havde klaret sig igennem deres første år.

Det blev i 2020 til otte sejre og en samlet indtjening på godt 400.000 kroner. Storsejrene manglede. Men de kom allerede året efter.

Iron Butterfly (Carlos Lopez) vinder Dansk Derby 2021 foran Go On Carlras (Nicolaj Stott) og Good Fortune (Oliver Wilson). De første tre i derbyet har siden da vundet det ene storløb efter det andet. Foto: Burt Seeger.

NÆSTEN TRE DERBYVINDERE SAMME ÅR.

I Svenskt Derby sejrede Stroxx Carlras til rekordhøjt odds – og med den mindst mulige margen – foran The J.C. Organizations Wolfof Vancouver. Dansk dobbeltsejr.

I Dansk Derby kunne det være blevet til den anden derbysejr for Stald Ras og Rikke og Nicolaj. Go On Carlras var derbyfavorit efter en imponerende seks længders sejr i Derby Trial Stakes. Men i Dansk Derby måtte Harzand-datteren ”nøjes” med andenpladsen slået af Iron Butterfly.

Til gengæld kom derbysejr nummer to i 2021, da Stroxx Carlras vandt Norsk Derby.

I 2021 blev det til hele to derbysejre for Stroxx Carlras. Her fotograferet efter sejren i Norsk Derby. Rikke ved tøjlerne smiler stolt. Nicolaj knytter næverne som tegn på sejren. Karin Sallings White Heart var anden. En stor succes for to af Danmarks mest offervillige hesteejere. Foto: Hesteguiden.com.

En fantastisk sæson for Rikke og Nicolaj. Det blev til 12 sejre i 2021 og 2,3 millioner kroner i indvundne penge.

Jeg spurgte, om 2023 kan blive et endnu bedre år. ”Vi håber selvfølgelig på flere storløbssejre i år”, svarede Nicolaj. ”Og vi arbejder naturligvis for at tjene flest mulige penge til stalden. Men oplevelsen i 2021 med to derbysejre – Rikkes første og mine første i Svenskt og Norsk Derby – det bliver svært at overgå”.

Nicolaj har tidligere vundet Dansk Derby to gange. Med Tigress Eleven i 2011 og med Sir Herman i 2017.


2022 – EN SÆSON PÅ DET JÆVNE.

Efter jubelåret 2021 fulgte en sæson lidt mere på det jævne for Rikke og Nicolaj. Det blev kun til en enkelt sejr for 2021-stjernerne Stroxx Carlras og Go On Carlras.

Sidstnævnte vandt Stockholm Fillies & Mares Stakes på Bro Park, medens Stroxx Carlras leverede en flot præstation, da han blev anden i Pramms Memorial (L) på Jägersro slået af Duca di Como.

Til gengæld viste en ny stjerne sig. Karin Sallings Sir Camelot vandt sine sidste tre løb i 2022. Det startede med sejr i Larch Ærespræmie på Klampenborg, og det blev afsluttet med sejr i Breeders’ Prize Sprint på Øvrevoll. I alt indløb Sir Camelot 435.000 kroner i 2022 og blev staldens topscorer.

Også Northern Carlras (Bated Breath) gjorde det flot med tre sejre på Fyens Væddeløbsbane og en samlet indtjening på knap 130.000 kroner.

Rikke Rohbach Bonde starter ofte heste på de danske provinsbaner.

Sæson 2022 gav samlet 13 sejre og en indtjening på lige godt 1,4 millioner kroner.

Tv. Northern Carlras (Nicolaj Stott) vinder Karl K. Petersens Mindeløb på Fyens Væddeløbsbane. Foto: Gormfoto.dk. Th. Northern Carlras i stalden sammen med Rikke, der fortalte, at ”Fynsstjernen” forventes til start på Klampenborg i år. Foto: Klaus Bustrup.

FANTASTISKE 14 DAGE.

2023-sæsonen startede også på det jævne, men så sprang champagnepropperne.

Efter godt seks måneders løbspause vandt Go On Carlras Scandinavian Open Championship (Gr.3) i sin sæsondebut til 31 gange pengene!

Go On Carlras måtte dog kæmpe med andenhesten fra Norsk Derby 2021 White Heart (Camelot) til det sidste. Tredjepladsen blev besat af den danske derbyvinder fra 2021, Iron Butterfly (Swipe).

Tre heste fra 2018-årgangen i top. To af dem skandinaviskfødte og begge hopper. Et historisk Scandinavian Open.

De sidste tre års vinder Suspicious Mind måtte denne gang nøjes med en femteplads, men med sine 10 år er han jo også blevet en ældre herre.

En stolt og glad familie Rasmussen glæder sig over Go On Carlras’ sejr i Scandinavian Open 2023 sammen med træner Rikke Rohbach Bonde og jockey Nicolaj Stott. Foto: Burt Seeger.

Træerne vokser ikke ind i himlen. Og dog. 14 dage senere var Rikke og Nicolaj igen i vindercirklen i dagens hovedløb, Dansk Breeders´ Cup.

Feltet var ekstraordinært stærkt med sidste års derbyvinder Titannia (Appel Au Maitre) og derbytoer Hear The Drums (Appel au Maitre) blandt favoritterne sammen med Chianti (Zarak), der havde været på vinterophold i Bahrain og nemt vundet Tuborg Åbningsløb.

Sir Camelot (Appel Au Maitre), der kom med en nem sejr i Breeders’ Cup Trial var fjerdefavorit.

Det blev et vidunderligt løb med Titannia i front, som hun har for vane. Allerede i opløbssvinget stod det dog klart, at Sir Camelot var godt gående, og Nicolaj så sig flere gange tilbage, som han har for vane.

Opløbet blev en nådesløs duel mellem de to, der trak klart fra de andre, men til sidst sluttede Sir Camelot som en sikker vinder.

Sir Camelot ejes af Karin Salling, og det blev hestens femte sejr i træk. Sir Camelot er nu oppe på et handicap på 90.

Han er ud af den nu afdøde legendariske hoppe La Sall, der ligeledes var ejet af fru Salling. Sir Camelot er La Salls sidste afkom.

La Sall havde en fremragende toårskarriere, og i avlen blev hun bl.a. mor til Sir Randolph (Academy Award), der som Sir Camelot vandt Breeders’ Cup, samt til Sir Herman (Zoffany), der i Karin Sallings farver og med Nicolaj Stott vandt Dansk Derby i 2017. En dejlig væddeløbshistorie.

Tv. Sir Camelot vinder Dansk Breeders’ Cup 2023 før Titannia. Th. Karin Salling sammen med Rikke og Nicolaj efter Sir Camelots flotte sejr. Fotos: Burt Seeger.

DANMARKS NÆSTSTØRSTE TRÆNER.

Denne gang besøgte jeg Rikke og Nicolaj i Jægerspris sammen Cai Rasmussen, der under pseudonymet Stald Ras har 11 heste i træning hos Rikke Rohbach Bonde.

RaceTime har tidligere i november 2016 skrevet ”Historien om Cai og familien bag Stald Ras”.

Ud over de 11 heste, som Stald Ras har i træning, har Cais ægtefælle Karen-Margrethe og deres datter Bolette under pseudonymet Stald Kabo tre heste i træning hos Rikke og Nicolaj.

I alt har Rikke Rohbach Bonde i dag 26 heste i træning, hvilket gør hende til Danmarks næststørste galoptræner efter Bent Olsen, der har 47 heste i træning.

På de følgende pladser kommer Lea Olsen, der har 25 heste i træning. Bettina Andersen, der har 22 og Søren Jensen og Sandie Kjær, der begge har 17 heste i træning. Så følger Tina Mortensen med 15 heste i træning. Det samme antal som Flemming Velin.

Fem kvindelige galoptrænere blandt de otte største. Det er nyt og spændende.

Nicolaj er p.t. nummer seks i kampen om jockeychampionatet på Klampenborg, men den jockey, der har indtjent den største præmiesum.

Rikke Rohbach Bonde er i dag Danmarks næststørste træner og aktuelt nummer to på trænerlisten på Klampenborg efter Bent Olsen. I sin jockeykarriere vandt hun 18 løb. Hun sluttede med at ride væddeløb i 2019. Foto: Klaus Bustrup.

SKYBRUD.

Det var ikke den bedste dag, som Cai og jeg havde fundet til vores besøg hos Rikke og Nicolaj. Regnen silede ned i stride strømme fra morgenstunden. Der var vådt overalt, så hestene blev i stalden – og det gjorde vi også.

Derfor blev der ikke mulighed for at tage udendørsbilleder, men dem har GalopSport heldigvis taget en del af fornylig.

Efter en længere staldrundrundgang blev vi budt på kaffe og kage i rytterstuen på 1. sal, og her fik vi en lang snak med Rikke og Nicolaj om deres væddeløbstilværelse i Jægerspris, og naturligvis kom vi ind på deres heste og de muligheder, som de ser for dem i resten af sæsonen.


VI HAR ALT.

Der er sket meget siden Rikke og Nicolaj kom til stald- og træningsanlægget på Rosenlund Racing.

“I dag har vi alt” mener Nicolaj. “Alle ønskelige faciliteter for træning af galopheste”. Et staldanlæg, der er ved at blive bedre isoleret og med gode staldbokse. Et nyt vibrationsgulv og et stort ridehus, der bl.a. bruges til at ride åringerne til.

Udendørs er der 18 folde, som hestene hver dag kommer ud i. En moderne walker, en græsbane og to grusbaner samt flere startbokse.

I dag er der alt det i Jægerspris, som Rikke og Nicolaj kan ønske sig. Såvel græs- som grusbaner, startbokse et ridehus osv. Der mangler ikke noget i træningsanlægget. Fotos: GalopSport.

TILFREDSHED “ALL OVER”.

Ikke kun Rikke og Nicolaj, men også hestene, medarbejdere og hesteejerne synes at være tilfredse med forholdene. Og staldens største hesteejer Cai Rasmussen udtrykker det således:

“Jeg sætter stor pris på det arbejde, som Rikke og Nicolaj udfører. De er seriøse i deres arbejde. De er arbejdsomme. De sover ikke tiden væk – de får kun lidt søvn – og de gør hestene glade”.

Overalt i stalden mødte vi også kun tilfredse og glade medarbejdere, og stemningen var rigtig god.

I alt er der fire fast ansatte medarbejdere.

Rose Engmark er en del af teamet i Jægerspris. Her fotograferet sammen med 3-årige Carmen Torkdahl, som hun er medejer af. Carmen Torkdahl (Appel au Maitre) er vinder i år, hvor hun blev redet til sejr af staldens lærling Mathilde Lund Johansen. Foto: Klaus Bustrup.

BINARY FILE-SØNNEN SILVERFLAME I DANSK DERBY 2022.

Der er ni 3-åringer i stalden hos Rikke og Nicolaj. Kun en er dog, som det ser ud i øjeblikket, sikker på kvalifikation til start i Dansk Derby. Det er Silverflame, der er nr. otte i den aktuelle derbyranking. Han er ejet af Arslev Racing og opdrættet af Bechmann Racing.

Silverflame var senest anden i Jyllandsløbet, hvor han kom stærkt til sidst. Inden da havde han vundet Trial Trip i Århus – hans anden sejr i Århus i år – og på Klampenborg været fjerde i derbyhåbet, som Silver Wings vandt.

King Ferdinand (Oliver Wilson) vinder Jyllandsløb før Silverflame (Nicolaj Stott) og Lucien (Martin Rodriques). I den aktuelle derbyranking er de nummer fem, otte og ni. Foto: Ole Hindby.

Silverflame er nu afdøde Binary Files sidste afkom. Som væddeløber vandt Binary File i 2006 såvel Pramms Memorial (L) på Jägersro som Marit Sveaas Minneløp (Gr.3) på Øvrevoll.

I avlen er Binary File bl.a. far til Stald Shakers uforglemmelige The Kicker, der vandt 2,5 millioner kroner i sin karriere og på Klampenborg bl.a. sejrede i Dansk 2000 Guineas og Dansk Breeders’ Cup.

Desuden til Summertime, der var anden i Dansk Derby i 2012 kun slået med kort hoved af Darcy samt til Mylegend, der vandt både Fawzia Stakes og Sceptre Stakes.

Silverflames mor Miss Valuev (Pistachio), vandt Pompøs Cup over 1600 meter på Klampenborg, og hun er i avlen mor til Silverflames helbror My Nephew, der vandt Lyngby-Tårbæk kommunes Ærespræmie, samt til My Little Sister (Kahyl), der vandt Derby Consolation.

Rikke og Nicolaj er fortrøstningsfulde, når det gælder Silverflames derbychancer. “Han står derbydistancen, og han har lige så gode kort på hånden, som de andre har. Slava Ukraini og Ayani, hvis han kommer til start, virker skræmmende”, tilføjede de, “men alle heste kan slås”.

Rikke og Silverflame. Bliver det til en dansk derbyvinder i år? Og vinder Binary Files sidste afkom derby? Det ved vi den 5. august. Foto: Klaus Bustrup.

BRONX CARLRAS I DANSK DERBY?

Bronx Carlras (Juniper Tree – Brooklyn Carlras) var i sin debut i år tredje kun kort slået af Jyllandsløbsvinderen King Ferdinand og den senere toer i Mowerinaløb Keep On Dancing.

Efter en længere pause – han vokser stadig – startede han i Derby Trial Stakes. I sin kun anden start løb han også godt. Han var længe med fremme, men han sluttede som fjerde slået med to længder af Silver Wings.

Efter løbet blev Bronx Carlras hævet til 75 i handicap. Umiddelbart giver det ikke derbykvalifikation, men da der er mange før ham på listen, der er tvivlsomme startere, er en start i Dansk Derby langt fra udelukket, hvis det er det, der ønskes.

Moderen Brooklyn Carlras debuterede også først som 3-årig og med sejr. I sit næste løb blev det til en andenplads i Mowerinaløb. Desværre blev det kun til en start mere.

Brooklyn Carlras, der i dag er ejet af og opstaldet på Stutteri Hjortebo, er også mor til Bronx Carlras’ helbror, 2-årige Manhattan Carlras, der ligeledes er i træning hos Rikke Bonde.

Sådan! Nicolaj instruerer Bronx Carlras. Han ventes til start på derbydag, og måske bliver det i Dansk Derby. Foto: Klaus Bustrup.

SPÆNDENDE 3-ÅRINGER.

Forventningerne har altid været store til den nu 3-årige amerikanskfødte import Basixx Carlras. Han er efter den firedobbelte Grade-1-vinder Oscar Performance (Kitten’s Joy), der med sin første årgang i fjor tegner særdeles lovende også som avlshingst.

Basixx Carlras er fortsat maiden, men han har løbet op flere gange med de bedste, og han var fjerde i Voterlöpning, som den svenske derbyvinder Ayani vandt. Basixx Carlras skulle have startet i Malmös Stora Pris på den svenske derbydag, men han blev slettet.

Basixx Carlras fik en mindre skade i sin sidste start, og han var ikke helt klar endnu.

Basixx Carlras og Nicolaj Stott på træningsbanen i Jægerspris. Foto: Rikke Bonde.

Der har også været store forventninger til Stald KTAS’ veltrukne Mondialiste-søn Let’s Go Filip, der er ud af Dubawi-datteren Arabian Sunset. Han har dog hidtil skuffet, men han syntes også at have være påvirket af meget temperament.

“Han er en meget speciel hest”, nævnte Rikke. “Han er ikke, som de andre. Han er sin egen værste fjende. Derfor er han blevet kastreret, men han forventes klar til den danske derbydag”.

Og Let’s Go Filip har klasse og kapacitet, mener Nicolaj, der tror på, at han vil blive bedre med alderen, og at han nok foretrækker en blød bane.

Stald KTAS’ Let’s Go Filip er fornylig blevet kastreret. Forhåbentlig vil det hjælpe ham til at leve op til de forventninger, der er til ham i den store ejerkreds bag Stald KTAS. Foto: Klaus Bustrup.

12 TOÅRINGER I STALDEN.

Rikke Rohbach Bonde har hele 12 toåringer i stalden og mange med potentiale og spændende afstamninger.

Hidtil har det manglet med toårsstjerner i stalden, men det håber Rikke og Nicolaj kommer i år, hvor de forhåbentlig kan få gennembrud med en storløbssejr.

“Men det er en balancegang”, siger Rikke. “For de fleste hesteejere er en derbysejr det, som de drømmer om. Derfor er det vigtigt ikke at bruge alt krudtet, når hestene er 2-åringer”.

Wozzy Legend, der allerede har løbet prøveløb, er opdrættet af Stutteri Hjortebo og ejes af Stald Guldborg. Hun er efter Helmet (Exceed and Excel), der er far til vinderen af Dubai World Cup 2018, Thunder Snow.

Moderen Mylegend (Binary File), der også var ejet af Stald Guldborg, vandt i sin løbskarriere såvel Fawzia Stakes som Sceptre Stakes på Klampenborg. Wozzy Legend er hendes første føl.

Mylegend og Per-Anders Gråberg på vej mod en sikker sejr i Efesos Sceptre Stakes. Foto: Burt Seeger.
Mylegend (Per-Anders Gråberg) vinder Sceptre Stakes 2019. Hun blev trænet af Bettina Andersen. Hun var ejet af Stutteri Guldborg, der også er ejer af hendes første afkom Wozzy Legend, der er i træning hos Rikke Rohbach Bonde. Foto: Burt Seeger.

Wozzy Legend starter på Klampenborg den 22. juli, og hvis det går godt, stiles der efter start i Goffs Futurity Stakes på Derbydag.

Blown Away er efter Al Shemali og ud af Giulia (Teofilo). Hun gik tilbage på Scandinavian Open Yearling Sale i fjor for 190.000 kroner, men hun blev senere købt af Stald Kabo.

Hun er halvsøster til Alakay (Wilshire Boulevard), der sidste år var anden i Dansk Galops Auktionsløb, hvor han kun var slået med hoved efter kamp af Slava Ukraini.

Blown Away er en af de 2-åringer, som der er forventninger til allerede i år. Foto: Klaus Bustrup.

Hockey Carlras er opdrættet på Stutteri Stork, der som bekendt er opdrætter af King David. Hockey Carlras er efter Moohaajim, der er far til derbyfavoritten Slava Ukraini. Hockey Carlras er ud af den meget veltrukne Edallora (Refuse To Bend).

Edallora er mor til Karin Sallings lovende, fra TV kendte Kong Salomon (Havana Gold), der dog kun nåede at starte få gange, inden en skade satte en stopper for den videre karriere. Desuden til den Jydske Vinterfavorit fra i fjor Sir Jeffrey (Hunters Light), der årsdebuterer på Klampenborg på lørdag.

Valentina Carlras er som Hockey Carlras opdrættet af Stutteri Stork. Hun er efter Dubawi-sønnen Hunters Light, der vandt fem gange på Meydan, bl.a. Gruppe-1-løbet Jebel Hatta.

Valentina Carlras er ud af Pearl City (Zamindar), der er halvsøster til King Davids mor, Montjeu-datteren Jeunesse Lulu.

Henrik Stork med Valentina Carlras´ mor, Pearl City, på Tattersalls July Sale i Newmarket i 2019.

Chappel (Appel au Maitre), der ejes af M&M og L.T. Racing, er opdrættet på Stutteri Hjortebo og Mara Chaparrals sidste afkom.

Han er halvbror til vinderen af Dansk Opdrætningsløb Contiki (Strategic Prince) og til Intensity (Mingun), der vandt Opdrætningsløb på Klampenborg før Brooklyn Carlras. Ham er der også forventninger til allerede i år.

Chrome Carlras er endnu et Appel Au Maitre-afkom ud af Kodachrome (Kodiac). Han er opdrættet af Charlotte Bondam, og han er halvbror til Handyman Carlras (Reliable Man).

Chrome Carlras fotograferet i stalden hos Rikke og Nicolaj. ”Han skal ikke forceres frem, men have sin tid”, siger Rikke. Foto: Klaus Bustrup.

Erleperlepifpafpuf er efter Moohaajim, der har haft stor succes med sin første årgang i Skandinavien. Hun er første føl ud af Go Fine Go (Go Go Gadget), der vandt 2-åringernes Stayerprøve på Jydsk Væddeløbsbane.

Hun blev købt af Rikke i forbindelse med Scandinavian Open Yearling Sale i fjor, og hun er til salg.

Erleperlepifpafpuf i sin boks, hvor hun spændt ligger og venter på en køber. Foto: Klaus Bustrup.

MÅSKE STORDYST BLANDT STALDENS ÆLDRE TOPHESTE.

Den foreløbige plan med Go On Carlras er, at hun skal starte i Fawzia Stakes på derbydag og senere løbe i de store skandinaviske hoppeløb, bl.a i Fillies & Mares Stakes på Bro Park, som hun vandt i fjor.

Derudover overvejer Rikke at prøve Go On Carlras i Stockholm Cup International (Gr.3) den 17. september på Bro Park, hvor hun med en sejr vil kunne blive dobbelt Gruppe-3-vinder.

I givet fald kan det blive til et møde med staldkammeraten, den dobbelte derbyvinder Stroxx Carlras, der er ustartet i år og har døjet med en skade, men snart forventes klar igen.

Derimod er det tvivlsomt, hvornår vi igen i år ser vinderen af Dansk Breeders’ Cup Sir Camelot. Han blev som 2-årig opereret i knæet, og han døjer nu igen med lidt problemer.

“Men han har et meget stort potentiale”, mener Nicolaj, der ikke tror, at vi har set det bedste af ham endnu. Og det siger ikke så lidt.


DER ER NOK AT SE TIL.

Rikke og Nicolaj har det godt, men de lægger ikke skjul på, at man skal kunne lide det. “Det store engagement i galopsporten er en livsstil”, sagde Rikke. “Det er en hård skole at være i”.

Det nyeste familiemedlem er Luca, der er tre måneder nu, medens storebror Noah nærmer sig fire.

Nicolaj med sin søn Noah. Det forlyder, at Noah allerede er meget dreven på hesteryg. Det ligger jo også til familien. Foto: Burt Seeger.

Børnene skal passes, og det skal de 26 heste, der er i træning, også. Oven i det kommer der rejser med galopheste, der starter rundt omkring i Danmark og Skandinavien, ja sågar i Tyskland.

“Hvordan overkommer I det?”, spurgte jeg.

“Heldigvis bor vi i et hus tæt på stalden, og vi får megen hjælp af personalet, som vi sætter stor pris på”, svarede Rikke.

Deres lærling Mathilde Lund Johansen møder kl. 06.00 om morgenen og fodrer, og selvom Rikke for nylig har født, er hun med i stalden med Luca i barnevogn, når det er muligt.

Noah er i vuggestue, men han elsker også at være med i stalden.

Derudover har de stor hjælp af børnenes bedsteforældre, ikke mindst når der er væddeløb.

Sidst RaceTime besøgte Rikke og Nicolaj spurgte vi om, hvornår de skulle giftes. Det gjorde jeg også denne gang. Med to børn må det vel være på tide. Det synes Rikke også og så skarpt på Nicolaj og spurgte, om det ikke snart var på tide, at han ringede til Rådhuset. Rikke ønsker ikke et stort kirkebryllup.

Hvad Rikke skal hedde, når de er blevet gift, er forsat uafklaret. Noah og Luca hedder Bonde Stott til efternavn.

Rikke har allerede næsten 30 heste i stalden, og det er passende, mener hun. “Vi ønsker ikke flere”.

Men de vil gerne have heste “hele vejen rundt”. De satser ikke på 2-åringer, men de vil gerne være med i de store toårsløb. Derudover ønsker Rikke sig et bredere udvalg af gode ældre heste. Det giver stabilitet i indtjeningen.

Det regnede, da vi besøgte Rikke og Nicolaj i Jægerspris, men trods regnen var det en rigtig god dag.

Rikke og Nicolaj efter sejren i Norsk Derby 2021 med Stroxx Carlras. Foto: GalopSport.
Picture of Klaus Bustrup

Klaus Bustrup

RaceTime. Født 1947 i København. Har i sin professionelle karriere været administrerende direktør i Landbrugsraadet (i dag Landbrug & Fødevarer) 1994-2008. Formand for Danidas Styrelse 2008-13 og formand for FødevareBanken 2013-19. Klaus har som sin bror Per haft sin gang på Klampenborg Galopbane i mere end 60 år.

Seneste artikler

Scroll to Top