fbpx

RaceTime: Oliver – privilegeret freelance-jockey og familiefar

I 2019 vandt den danske championjockey Oliver Wilson sin første derbysejr med Queen Rouge. I fjor vandt Oliver Svenskt Derby med Ayani og året før med Hard One To Please. I år kan det blive til flere derbysejre. Den nybagte far red My Fortune i dens to storløbssejre i fjor, og My Fortune står øverst i derbyrankingen til såvel Dansk som Svenskt Derby. RaceTime har talt med Oliver om forventningerne til sæson 2024 og til fremtiden.


Bettina med sin søn Oliver, da han havde vundet lærlingechampionatet i 2011. Olivers første sæson som lærling. Siden da er det blevet til over 700 sejre. Skal Bettina og Oliver fejre derbytriumfer sammen i år? Foto: Burt Seeger.

FØDT IND I SPORTEN.

Oliver er som bekendt barn af Bettina Andersen og Brian Wilson. Så hans baggrund kunne ikke være bedre. Olivers ”afstamning” er perfekt. Og han har da også allerede en enestående karriere bag sig, siden han vandt sit første løb som lærling i 2011.

Oliver Wilson, 28, er, som RaceTime skrev, da vi interviewede ham i 2020 (RaceTime 6/2020), en stjerne på den skandinaviske galophimmel. Men er det nok for Oliver? Hvordan ser han på fremtiden?

Det vender jeg tilbage til.

Medens Olivers far, Brian Wilson, efter en flot karriere valgte at stoppe som træner sidste år, er moderen Bettina Andersen fortsat meget aktiv. Og hun træner derbyfavoritten My Fortune, godt assisteret af sin mand, den mangeårige stjernejockey Kim Andersen.


ÅRETS JOCKEY I DANMARK 10 GANGE. FORTSÆTTER DET?

Oliver Wilson kan fremvise en imponerende statistik som jockey. Indtil nu er det blevet til næsten 4000 ridt og 729 sejre. Oliver fører statistik over sine sejre. Og han har indredet knap 64 millioner kroner i præmiepenge til sine hesteejere.

18 gange har Oliver vundet klassiske løb og 21 gange Listedløb, og han har sejret i ni Gruppe-3-løb. I mange år har Olivers årlige præmiesum i gennemsnit ligget på omkring syv millioner kroner.

Ni gange har Oliver været championjockey på Klampenborg, bl.a. de sidste fire år i træk. ”Og jeg håber, at det fortsætter i 2024”, udtalte Oliver, da RaceTime interviewede ham.

”Det ville være dejligt, og jeg vil arbejde hårdt for det. Men ligegyldigt hvor god en jockey man er, er det afgørende, at man sidder på de rigtige heste. Jeg ser frem til mange lovende ridt i denne sæson. Jeg håber igen at kunne være i sadlen på de heste, der gav mig de største triumfer i fjor og at få ridt for trænere, der – som mig – sætter barren højt.”

Og naturligvis blev Oliver Wilson igen Årets Jockey 2023 ved Hestesportens Galla.

I flot selskab ved Hestesportens Galla i år, hvor Oliver blev kåret til Årets Jockey 2023. Det var jubilæum. Tiende gang Oliver modtog den pris. Her fotograferet sammen med bl.a. Dansk Galops direktør Henrik Villadsen. Foto: Burt Seeger.

ISÆR FIRE HESTE VAR I CENTRUM FOR OLIVERS SUCCES I 2023.

2023 var endnu et godt år for Oliver Wilson. Ayani, Good Fortune, King Ferdinand og My Fortune, som Oliver alle red, var i zenit.

Og de er alle løbsklare til denne sæson.

De er trænet af fire forskellige trænere. Jessica Long, Søren Jensen, Lea Olsen og Bettina Andersen.

Oliver vandt også Norsk 2000 Guineas sidste år med Bent Olsen-trænede Nuevo Estrella. Den senere norske derbyvinder Ami De Vega var tredje.

Oliver jubler efter sejren i Svenskt Derby i fjor med Ayani. Til venstre for Ayani ses træner Jessica Long og til højre ejer og opdrætter Benny Andersson. Foto: Stefan Olsson/ Svensk Galopp.

Ayani (Starspangledbanner) vandt tre storløb i fjor på Jägersro med Oliver, der har redet Ayani i alle dens starter til dato.

Da Oliver lidt tilfældigt fik chancen for at ride Ayani, da den startede første gang, greb han den. Og siden har han været dens faste partner.

Storløbssejrene kom i Voterlöpning, Svenskt Derby og Hurricanelöpning. Jägersros Triple Crown. Eneste nederlag i sæsonens seks starter kom i Stockholm Cup International (Gr.3). ”Hvorfor?”, spurgte jeg Oliver.

”Han havde haft en lang sæson, og Bro Parks græsbane kan være udfordrende, især for Jägersro-heste. Men jeg vil slet ikke afskrive ham på græs, og det vil være spændende, hvis Jessica Long vælger at starte Ayani i Scandinavian Open.”


Good Fortune (Oliver Wilson) vinder efter hård kamp Copenhagen Golden Mile før Vatican City, Sandtastic og Unconquerable. Good Fortune trænes af Søren Jensen. Foto: Burt Seeger.

OLIVER HAR FEJRET MANGE TRIUMFER MED GOOD FORTUNE.

Årets Hest 2023 i Danmark, Good Fortune (Appel Au Maitre), vandt to storløb i fjor på Klampenborg med Oliver Wilson i sadlen. Copenhagen Golden Mile og Skandinavisk Grand Prix.

Og Oliver har også været også Good Fortunes partner i dens store bedrifter på Bro Park. I 2021 i Jockeyklubbens Grand Prix og i Breeders’ Trophy Classic. Og i 2022 i Breeders’ Trophy Mile. Sejre, der tilsammen indbragte knap 1,4 million danske kroner.

Til gengæld red Oliver ikke Good Fortune, da han sidste vinter vandt Zabeel Turf på Meydan i Dubai.

Oliver var blevet tilbudt ridtet, men han havde længe inden planlagt en rejse til Afrika. Det blev også en stor succes. Det kan man læse om senere.

Træner Søren Jensen overvejer i år at starte Good Fortune i Scandinavian Open (Gr.3) over 2400 meter. ”Står han distancen?” spurgte jeg Oliver.

“Jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt en hest, der har løbet så godt på de lidt kortere distancer kan være lige så god over 2400 meter”, svarede Oliver. “Men det siger Søren, så det tror jeg på”.


King Ferdinand og Oliver Wilson efter sejren i Larch Ærespræmie 2023 omgivet af fra venstre i billedet Morten Buskop, ejeren Karin Salling, træner Lea Olsen og opdrætterne Søren Hjorth og Iben Hjorth Buskop. Foto: Burt Seeger.

FRU SALLINGS YNDLINGSJOCKEY.

Oliver Wilson var jockey på King Ferdinand i begge dens storsejre i 2023. I Jyllandsløbet på Jydsk Væddeløbsbane og i Larch Ærespræmie på derbydagen på Klampenborg Galopbane.

Hvis Oliver er klar, er han oftest Fru Sallings førstevalg. “Men det afhænger naturligvis også meget af, hvor fru Salling har sine heste i træning”, pointerede Oliver.

Oliver har over en årrække fejret nogle af sine største sejre med heste ejet af Mme Fernande (Karin Salling).

Oliver red Queen Rouge (Lord Of England) i alle dens starter, og Queen Rouge blev hans første derbyvinder, da hun vandt Dansk Derby i 2019 i opvisningsstil med 9 længder.

Året efter var Queen Rouge ubesejret i sine fem starter, og hun blev Listed-vinder med sejren i Stockholm Fillies & Mares Stakes.

Nu 9-årige King David (Elusive City), der i år har skiftet træner fra Niels Petersen til Rikke Rohbach Bonde, har givet Oliver tre Gruppe-3-sejre på tre forskellige baner.

Karin Sallings superstjerne vandt med Oliver på ryggen i 2019 Grosser Preis von Lotto (Gr.3) i Hamborg og i 2022 Stockholms Stora Pris på Bro Park (Gr.3) og Marit Sveaas Minneløp på Øvrevoll (Gr.3).

Det blev også til tre sejre i træk i Pokalløb for Oliver med King David i årene 2020, 2021 og 2022 på Klampenborg.

Oliver Wilson og Marc Stott efter King Davids sejr i Grosser Preis von Lotto (Gr.3) i Hamborg. Oliver fik meget ros for sit afventende ridt på King David, hvor han til sidst gik indvendigt og vandt en klar sejr.

MY FORTUNE HAR UDVIKLET SIG YDERLIGERE.

My Fortune (Appel Au Maitre) topper rankinglisterne til såvel Svenskt som Dansk Derby i år.

Han trænes af Bettina Andersen, og han viste med sine overlegne sejre i fjor først i Vinterfavoritternes Ærespræmie på Klampenborg og senere i Svenskt Kriterium på Jägersro, begge gange redet af Oliver, at han mestrer såvel græs som dirt.

My Fortune har nogle af de kvaliteter, der skal til for at blive derbyvinder”, mener Oliver.

“Og han har udviklet sig godt over vinteren. Afstamningsmæssigt har han også forudsætningerne for at blande sig, når Svenskt og Dansk Derby skal afgøres. Og My Fortunes to sidste sejre i fjor var imponerende”, fortsætter Oliver.

My Fortune (Appel Au Maitre) med Oliver på ryggen ved sejren i Vinterfavoritternes Ærespræmie i fjor. Bliver det til endnu en derbysejr i år for Oliver? Foto: Burt Seeger.

”Men man hvad ved ikke, hvad der sker i morgen. Alt skal gå op i en højere enhed for at blive derbyvinder. Der kan også stå heste i staldene, som var ustartede eller ikke var stærkt eksponeret som 2-åringer.”

Vi skal 25 år tilbage i historien for at finde en hest, der har vundet såvel Dansk som Svenskt Derby.  Det var, da Valley Chapel i 1999 vandt alle de tre skandinaviske derbyer.

Kun Oliver og Carlos Lopez har de sidste fem år har vundet et skandinavisk derby to år i træk. Og når det angår derbysejre overgås Oliver med tre sejre kun af Carlos Lopez, der har vundet fire skandinaviske derbyer de sidste fem år.



OLIVER HAR SIDDET PÅ RYGGEN AF FLERE AF DE STORE DERBYKANDIDATER.

Lige nu forekommer My Fortune at være det oplagte valg, når det drejer sig om, hvem Oliver kommer til at sidde på ryggen af, når der skal rides Svenskt og Dansk Derby i år.

Men der er andre muligheder. Og meget kan ændre sig inden da. Det ved vi.

I fjor var Oliver jockey på fire af de højest rankede til Svenskt og Dansk Derby. Ud over My FortuneGiovanni Torkdahl, Rockofthemountain og Lord Of Denmark.

Oliver red Lope De Vega-sønnen Giovanni Torkdahl i fire af dens fem starter som 2-årig. Bl.a. i årets første 2-årsløb på Klampenborg, som Giovanni Torkdahl vandt nemt.

Eneste gang Oliver ikke red Giovanni Torkdahl var, da den med Per-Anders Gråberg i sadlen vandt sin tredje sejr som 2-årig i Skånelandlöpning på Jägersro og nemt slog Niels Petersen trænede Exit To The Moon (Accelerate), som Oliver red.

Oliver Wilson i sadlen på Giovanni Torkdahl efter dens overlegne sejr den 7.oktober i fjor på Klampenborg. Til venstre i billedet ses ejer Ole Torkdahl. Foto: Burt Seeger.

Samme dag red Oliver Niels Petersens Rockofthemountain i Manoustielöpning, hvor den var storfavorit og vandt. Og det var nok årsagen til, at han også havde valgt at ride Exit To The Moon fremfor Giovanni Torkdahl, der var uprøvet på Jägersros dirt. Begge heste står stærkt i derbysammenhæng i år, mener Oliver.

Exit To The Moon var stor og forvokset i fjor. Han er en joker i år, og det vil ikke overraske mig, hvis han er med helt fremme i de store treårsløb”.

Giovanni Torkdahl, der er i træning hos Lea Olsen, er anden i den øjeblikkelige ranking til Svensk Derby 2024. Som import kan han ikke starte i Dansk Derby, men han er meldt til Norsk Derby.

“Allerede første gang jeg red og vandt med Giovanni Torkdahl, fortalte jeg Lea, at han godt kunne være lidt ud over det sædvanlige. Og det understregede han i sine to sidste starter i fjor. Han er temperamentsfuld” påpegede Oliver, ”og det kan være en udfordring.”

Lea Olsen har 30 heste i træning nu, og 10 treåringer er klar til 2024-sæsonen. Ud over Giovanni Torkdahl, bl.a. Biot (City Light), Lord Of Denmark (Lord Of England) og Soft Gallery (Pistachio). De har alle vist rigtig god form som 2-åringer.

”Og Biot kan ikke afskrives i derbysammenhæng”, vurderer Oliver.

”Lea har på kort tid bygget en stor stald op og opnået flotte resultater, og jeg håber at kunne fortsætte det gode samarbejde med hende”.


Oliver brølede sin glæde ud ved sejren med Queen Rouge i Dansk Derby 2019. Det var Olivers første derbysejr. Foto: Burt Seeger

SKAL FRU SALLING OG OLIVER VINDE DANSK DERBY IGEN?

I 2019 vandt Oliver Wilson som allerede beskrevet sin hidtil eneste danske derbysejr med Karin Sallings Queen Rouge (Lord Of England). Hun er opdrættet på Stutteri Hjortebo, og Queen Rouge er nu vendt tilbage til Stutteri Hjortebo som avlshoppe.

Lord Of Denmark har meget tilfælles med Queen Rouge. De er begge efter den tyske nu afdøde Gruppe-1-vinder Lord Of England (Dashing Blade). I avlen er Lord Of England bl.a. blev far til den tyske derbyvinder Isfahan.

Som Queen Rouge var, da hun vandt Dansk Derby, er Lord Of Denmark ejet af Karin Salling og i træning i Århus.

Skulle Oliver komme i sadlen på Lord Of Denmark i Dansk Derby – fem år efter Queen Rouges sejr – vil de have endnu mere til fælles.

Stutteri Stork-opdrættede Lord Of Denmark kom stærkt ind i derbybilledet, da han vandt Herman Sallings Mindeløb – Den Jyske Vinterfavorit – med 10 længder foran Soft Gallery, der også er trænet af Lea Olsen.

Lord Of Denmark blev ved den lejlighed redet af Årets Komet 2023, Kelvin Belcourt. Oliver red Lord Of Denmark ved dens første start som 2-årig, hvor hesten stadig var meget grøn.


På billedet Oliver og træner Niels Petersen efter U S Navy Flag-sønnen Rockofthemountains lette sejr i fjor i Manoustielöpning på Jägersro. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

PRIVILIGERET FREELANCE JOCKEY.

Oliver Wilson er privilegeret. Det ved han godt selv. Han får mange gode ridt for mange forskellige trænere. Adskillige gode skandinaviske trænere vil gerne benytte Oliver. Som førstevalg, eller hvis de står med flere gode vinderchancer.

Oliver er populær. Han er eftertragtet. Han er dedikeret. Han er ambitiøs. Han er konsekvent. Oliver er i sine forberedelser til løb grundig og velforberedt. Han er fysisk og mentalt i god form. Altid ”fit for fight.”

Oliver er en dygtig jockey. Han kan både bedømme pace og ride en fantastisk finish. Oliver er også en ligefrem og let omgængelig person. Det er nok også en af årsagerne til, at der er bud efter ham fra mange forskellige trænere.

På den danske derbydag i 2017 vandt Oliver fem løb med heste trænet af fire forskellige trænere. Lige til Guinness rekordbog.

Oliver startede som lærling hos Søren Jensen, og de har fortsat et tæt samarbejde og de har stor gensidig respekt. Om morgenen har Oliver en deleordning, hvor han rider ud for Søren Jensen på Enghavelyst og for sin mor, Bettina Andersen. Foto: Klaus Bustrup.

En overgang red Oliver for brødrene Johan og Fredrik Reuterskiöld på Jägersro, og senere var Oliver tæt tilknyttet Marc Stott i Århus. Oliver var også i en periode ofte at se i sadlen på Flemming Velins heste.

Forældrenes heste, indtil i fjor faderen Brian Wilsons heste, og forsat moderens Bettina Andersens heste, har naturligvis altid høj prioritet for Oliver. Dog uden garanti for, at han ikke vælger et på papiret bedre ridt.

Det gælder helt generelt for Oliver. Som han selv siger: ”Hvad det angår er jeg kold og kynisk. Det gælder om at vinde, især de store løb.”


Thomas og Flemming Velin med Giuseppe Piazzi. Foto: Burt Seeger / US Photo.
I 2017 vandt Oliver Scandinavian Open Championship (Gr.3) med Flemming Velins Giuseppe Piazzi (Galileo). Et af de ridt, som Oliver selv var godt tilfreds med. Her fotograferet efter sejren med Thomas og Flemming Velin. Foto: Burt Seeger.

HVAD ER OLIVERS FORVENTNINGER TIL SÆSONEN 2024?

Ser vi på sæson 2023, havde Oliver mange ridt. I Danmark hos sin mor, Bettina Andersen, hos Søren Jensen, hos Lea Olsen og Tina Mortensen. ”Hinsidan” hos Jessica Long og Lennart Reuterskiöld jr., og i Norge hos Niels Petersen.

Ikke altid som førstevalg. Niels Petersen har Carlos Lopez som førstejockey og Jessica Long Jacob Johansen, men de sender ofte bud efter Oliver, når de har flere vinderemner. Og det er ikke altid så ringe endda.

Ser man på de aktuelle træningslister bør Oliver derfor ikke bekymre sig om, hvorvidt der er nok ridt til ham i den kommende sæson. Problemet bliver nok nærmere at vælge fra og til.

De nævnte stalde rummer et hav af stjerner, men også lovende 2-åringer, og måske – som tidligere nævnt – ustartede eller ubemærkede 3-åringer, der pludselig slår igennem i derbysammenhæng. Det er før set.

Stroxx Carlras løb kun én gang – som uplaceret – som 2-årig. Det samme med Ayani, der dog var anden i sin eneste start som 2-årig. Titannia var maiden som 2-årig, og Hard One To Please ustartet som 2-årig.

Er 3-årige True Dane en ny stjerne? Foto: Klaus Bustrup.

Da jeg interviewede Oliver på Enghavelyst, pegede såvel Oliver som Søren Jensen på Waleed Zawawis ustartede treåring True Dane (Juniper Tree) som en hest med et stort potentiale.

Han er ud af vinderen af Mowerinaløb og Norsk Oaks, Annaboda, og halvbror til den danske vinterfavorit Eagle Eye (Gleneagles), der desværre som 3-årig måtte stoppe sin lovende karriere på grund af sygdom.

True Dane er opdrættet af Joca Stable, der også var ejer af Annaboda. True Dane blev solgt på Scandinavian Open Yearling Sale på York Stutteri i 2022 for 250.000 kroner. True Dane var som 2-årig i træning hos Olivers far, Brian Wilson.

Oliver Wilson vinder Mowerinaløb i 2013 med Annaboda, der er mor til True Dane. Søren Jensen trænede Annaboda, og han er nu også træner af True Dane. Foto: Burt Seeger.

SKANDINAVIENS BEDSTE JOCKEY?

Da RaceTime interviewede Oliver for knap fire år siden, udtalte han, at hvis han ikke kunne blive verdens bedste jockey, så ville han i hvert fald være Skandinaviens bedste. Oliver er ambitiøs.

I flere år har Oliver nu vist, at han er Danmarks bedste jockey. Sidste år vandt han jockeychampionatet på Klampenborg foran sin gode ven, jockeynestoren Jacob Johansen.

Per-Anders Gråberg blev championjockey i Sverige og Manuel Martinez i Norge.

Indtjeningsmæssigt lå Oliver sidste år meget tæt på de andre skandinaviske topjockeyer Elione Chaves og Carlos Lopez, men når det gælder antal sejre var han noget efter. Chaves vandt dobbelt så mange sejre som Oliver.

Jacob Johansen og Oliver i jockeyrummet på Klampenborg Galopbane. Jacob har altid været Olivers forbillede. I dag er de gode venner og samtidig konkurrenter. Foto: Burt Seeger.

Jeg spurgte Oliver, om han er Skandinaviens bedste jockey?

”Det må andre tage stilling til” svarede Oliver. ”Carlos og Elione, Per-Anders Gråberg og min gode ven og læremester Jacob Johansen er alle dygtige jockeyer, og de er gode til at få ridt. Jeg kæmper med at få ridt på Bro Park og Øvrevoll og især på væddeløbsdage uden storløb.”

”Endvidere spiller det en rolle, at jeg ikke kan ride under 57 kilo, som nogle af de andre” supplerede Oliver.


OLIVER BLIVER I DANMARK.

Oliver er kun 28 år gammel. Alligevel har han allerede opnået næsten alt, som en jockey kan drømme om.

Utallige championater og priser som jockey.

18 klassiske sejre og derbysejre med Queen Rouge, Hard One To Please og Ayani. 21 Listedløb og ni Gruppe-3-sejre med Brownie, Giuseppe Piazzi, Let’sgoforit og King David.

Oliver har vundet ni Gruppe-3-sejre. Bl.a. i 2016 med Brownie i Marit Sveaas Minneløp på Øvrevoll før Hurricane Red og Bank Of Burden. Og to gange i Zawawi Cup på Jägersro med sprinterkongen Let`sgoforit. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Jeg spurgte Oliver om, hvordan han ser på fremtiden?

  • Om han bliver i Skandinavien som jockey eller har ambitioner om en dag at forsøge sig i udlandet?
  • Om han vil fortsætte som jockey lige så længe som Jacob Johansen og Frankie Dettori?
  • Om han vil være træner en dag, hvilket han tidligere har benægtet?
  • Eller, om han har helt andre planer for fremtiden?

”Man skal aldrig sige aldrig, men umiddelbart har jeg ingen planer om at flytte til udlandet” svarede Oliver.

”Der er mange rigtig dygtige jockeys i udlandet, og det er nok for sent nu, hvis jeg skulle have en chance for at slå igennem.”

”Hvis min krop kan holde til det, vil jeg ikke udelukke, at jeg bliver ved lige så længe som jockey som Jacob og Frankie Dettori.”

Oliver er godt tilfreds med sin tilværelse i Danmark, og han har ingen planer om at flytte til udlandet. Foto: Klaus Bustrup.

”Træner? – Det er ikke den første vej, jeg vil gå” fortsatte Oliver. ”Men som nævnt tidligere, man skal aldrig sige aldrig.”

”Som jockey er jeg langt hen af vejen herre over mig selv. Det kan jeg godt lide. Som træner er man afhængig af mange andre. Hesteejere, personale, ryttere osv. At være træner kan til tider være et utaknemligt job. Det ved jeg fra mine forældre.”

”Jeg gik ud af skolen, da jeg var 15 år gammel, og siden da har jeg koncentreret mig 100 pct. om min karriere som jockey. Der har ikke været tid til efteruddannelse.”

”Men den dag, jeg slutter som jockey, vil jeg på tilsvarende vis 100 pct koncentrere mig om det, som jeg vælger på det tidspunkt. Man skal ikke gøre tingene halvt”, sluttede Oliver på de svære spørgsmål om sin fremtid.


Brian Wilson med sine to succesrige sønner, Patrick og Oliver. Foto: Burt Seeger.

ET GODT LIV.

Ikke kun professionelt, men også privat går det godt for Oliver.

Olivers far, Brian Wilson, der har måttet slås med alvorlig sygdom de senere år, har det godt, kunne Oliver berette. Han trives, og han er glad. Og Oliver og familie ses ofte med broderen Patrick og hans familie. De har jo også begge galopsporten som levebrød og interesse.

Og med moderen Bettina har Oliver jo ikke kun en familiemæssig, men også professionel tilknytning.

Oliver glæder sig over, at moderen ikke alene har derbyfavoritten My Fortune i stalden, men også 18 andre heste. Det tegner godt for den kommende sæson.

På hjemmefronten er der sket store sager. Oliver har i mange år været kæreste med Ditte, og når Oliver som beskrevet ikke red Good Fortune, da han vandt på Meydan, er forklaringen, at Ditte var med i Afrika.

Ditte og Oliver på toppen af Kilimanjaro. Privatfoto.

Og på toppen af Kilimanjaro friede Oliver til Ditte. Sådan skal det gøres. Det er ikke blevet til bryllup endnu, men det kommer.

Ditte har færdiggjort sin uddannelse på IT-universitetet, og hun arbejder som IT-arkitekt hos TRUSTWORKS. P.t. er hun dog på barselsorlov.

For knap fire måneder siden fik Ditte og Oliver en datter, Emily.

”Så der er nok at se til lige nu i vores villa beliggende mellem Hørsholm og Kokkedal”, konkluderede Oliver, inden vi tog afsked med hinanden.

Emily, tredje generation Wilson i Danmark. Privatfoto.
Picture of Klaus Bustrup

Klaus Bustrup

RaceTime. Født 1947 i København. Har i sin professionelle karriere været administrerende direktør i Landbrugsraadet (i dag Landbrug & Fødevarer) 1994-2008. Formand for Danidas Styrelse 2008-13 og formand for FødevareBanken 2013-19. Klaus har som sin bror Per haft sin gang på Klampenborg Galopbane i mere end 60 år.

Seneste artikler

Scroll to Top