fbpx

Petersen: “Jeg er meget tilfreds med begge heste”

En god halv time efter Ascot Brass’ sjetteplads i Ipi Tombe Stakes, var King David ottende gennem mål i Gruppe-2-opgøret Al Rashidiya. “De var slået med henholdsvis fire og 10 længder i mål, og jeg er meget tilfreds med dem begge”, kommenterer Niels Petersen fra Meydan.King David fik et bump ud af startboksen og havde svært ved at falde til ro, men han var gående i mål og vil gå yderligere frem med løbet i kroppen”.

“Hesten har – i hvert fald i al den tid jeg har trænet ham – været bedst når han er kommet bagfra, og det var det oplæg vi valgte igen. Det blev ikke perfekt, men hesten gjorde intet galt og fik ikke noget hårdt løb”, fortsætter Niels.

Om Ascot Brass siger træneren: “Det var super ærgerligt, at hun ikke fik plads tidligere i opløbet, og distancen var også lige det korteste. Det overordentligt positive er, at vi havde to heste til start i dag som galopperede hele vejen i mål i et stenhårdt selskab, og begge har endnu mere at byde på med dette løb i kroppen”.

Valiant Prince og James Doyle slog Dubai Future med Daniel Tudhope i Al Rashidiya (Gr.2). Foto: Dubai Racing Club.

Både Ipi Tombe Stakes og Al Rashidiya (Gr.2) blev vundet af The Boys In Blue.

I Ipi Tombe Stakes blev det en double for Saeed bin Suroor med Soft Whisper (Frankel) og White Moonlight (Medaglia d’Oro), og i Al Rashidiya vandt Charlie Applebys Valiant Prince (Dubawi) foran Dubai Future (Dubawi) og Ottoman Fleet (Sea The Stars).


Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top