fbpx

Peas And Carrots starter ikke på lørdag

Zawawi Racings Derbyfavorit Peas And Carrots når ikke at blive klar til start i Jyllandsløbstesten, og træner Lars Kelp måtte torsdag eftermiddag slette hesten i lørdagens opgør på Klampenborg. Peas And Carrots har som bekendt døjet med problemer i begge for-hove, og i lørdags måtte Lars Kelp reparere en hovsprække i venstre forben.


“Jeg testede ham mandag morgen inden starterklæringen, og alt så ud til at være fint med ham, men senere blev han øm i sin venstre hov og han har behov for en uges pause, inden vi igen kan begynde at arbejde med ham”, siger Lars Kelp torsdag eftermiddag. Skulle hovsprækken ikke være i bedring i løbet af de nærmeste dage, har Kelp allerede nu planer om at flyve den amerikanske hovspecialist Ian McKinley til Danmark.

“Ian McKinley er verdens førende hovspecialist, og det er ham der har lært mig alt hvad jeg ved omkring hovproblemer. Jeg har naturligvis rådført mig telefonisk med ham siden problemerne opstod med Peas And Carrots, men hvis jeg ikke kan gøre det godt nok selv må vi have ham herover i næste uge”, fortæller en noget ængstelig Lars Kelp, der nu i stedet planlægger en sæsondebut til Peas And Carrots i Derby Trial Stakes den 10. juni.

“Alternativt kan det være han får sin sæsondebut i selve Derbyet”, slutter Kelp.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top