fbpx

Peas And Carrots skadet – sæsondebuten i fare

Det skandinaviske galoppublikum har længe glædet sig til at gense den største Derbyfavorit i nyere tid, Lars Kelp-trænede Peas And Carrots, sæsondebutere. Men den planlagte start i næste uges Jyllandsløbstesten over 2200 meter i Klampenborg er kommet i fare, idet Final Appearance-sønnen har pådraget sig en hovknusning i højre forben.


“Han kom til skade under et rutine-arbejde forleden og er naturligvis blevet behandlet med det samme. Umiddelbart ser det ikke katastrofalt ud, men der kan let opstå en hovbyld i forbindelse med knusningen og i så fald når han ikke at blive klar til Jyllandsløbstesten i næste uge” fortæller Lars Kelp, der med kun seks uger til Dansk Derby kan se sig nødsaget til at lade Peas And Carrots sæsondebutere i Derby Trial Stakes to uger før årets første store opgave.

“Det er ikke ideelt, det her, men hesten har klassen der skal til, og lige meget om det bliver Jyllandsløbstesten eller Derby Trial Stakes skal hesten nok vise hvor han kommer fra”, slutter Lars Kelp om Zawawi Racings Derbyfavorit.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top