fbpx

Peas And Carrots har startet genoptræningen

Fænomenet Peas And Carrots, der kort tid efter sin legende lette sejr i Brogaarden DanskDerby i juni blev karrieretruende skadet, har nu startet genoptræning hos Ulf Sjöholm i Sverige, og han forventes at være tilbage på Klampenborg i begyndelsen af december. Sådan lyder de positive nyheder fra træner Lars Kelp tirsdag formiddag, og alt tyder nu på at vi får Peas And Carrots tilbage i bedste forfatning til sæsonen 2007.


“Peas And Carrots er begyndt at gå i walker, og han bliver trukket fire gange om dagen. I løbet af de næste par uger vil han være i stand til at få en rytter på ryggen igen, og når vi kommer ind i december er han forhåbentlig tilbage i stalden på Klampenborg. Alt ser fint ud med ham, og han er kommet sig så godt som overhovedet muligt ovenpå sin skade”, beretter Lars Kelp.

Peas And Carrots blev skandinavisk 2-års Champion i fjor med sejre i både Vinterfavoritternes Ærespræmie og Svenskt Kriterium, men han nåede kun at starte to gange i år med sejre i henholdsvis Derby Trial Stakes og DanskDerby, inden han fik en fraktur i benet under et rutinearbejde. Nu er der heldigvis store forventninger til et comeback for Peas And Carrots i 2007.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top