fbpx

Overlegen sejr til Wings Of A Doves første debutant

I 2002 og 2003 henrykkede hun selv på de skandinaviske væddeløbsbaner, og torsdag aften debuterede hendes første afkom med en knusende overlegen sejr på Øvrevoll. Wings Of A Doves 2-årige søn McDream kan meget vel være på vej mod en stor klassisk sæson i 2009.


Træner Cathrine Erichsen måtte for et år siden af med 300.000 kroner for at sikre sig Cajun Cadet-sønnen McDream på Dansk Galops Åringsauktion. McDream var første levende afkom efter vidunderhoppen Wings Of A Dove, der i sin aktive karriere vandt ni gange og indløb mere end en million kroner og blandt andet var genstand for én af de mest medrivende opløbskampe på Jägersro nogensinde, da hun på den svenske Derbydag i 2002 besejrede fantastiske Pretty Girl med mindst mulige afstand i Scandinavia Cup.

Torsdag aften gav Cathrine Erichsen debut til McDream i et maidenløb over 1100 meter dirt track, og med lærling Jan-Erik Neuroth i sadlen sejrede hesten uhyre overlegent med fire længder til forhåndsfavoritten Solan/Carlos Lopez og yderligere to længder til Flying Home/Manuel Santos på tredjepladsen.

Sejren var 21.000 kroner værd for McDream, hvis ejere i Libra Racing ikke kunne ønske sig en bedre begyndelse for det mægtige talent. Den brune vallak, der er opdrættet på danske Stutteri Hjortebo, kan meget vel få en klassisk kampagne i Danmark til næste år, idet han både er tilmeldt Dansk 2000 Guineas og Derby Serien.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top