fbpx

Overlegen sejr til Goodrun i Norsk Rikstoto Opdrettsløp

Cathrine Erichsen og Espen Skis storartede samarbejde fortsatte torsdag aften på Øvrevoll, hvor duoen slog til i Norsk Rikstoto Opdrettsløp over 1200 meter for den yngste årgang.


190.000 kroner var til fordeling, og akkurat halvdelen gik til vindende Goodrun, der under velridende Ski sejrede overlegent med fire længder før Rune Haugen-trænede Infinity/Fernando Diaz, mens der var dødt løb på tredjepladsen mellem Infinitys staldkammerat Final Trilogy/Carlos Lopez og Ticmosic/Roman Skrzydlo.

Goodrun, der tilhører første årgang efter den tidligere Cathrine Erichsen-trænede top-sprinter/miler Oktan, vandt her sin anden sejr i tre starter. Goodrun aflagde maidentitlen i første forsøg på Øvrevoll, og senest førte hun til kort før mål i SkandinaviskMesterskap for 2-årige, men blev lige nøjagtig slået på målstregen af Red Dress On.

Denne gang var Goodrun tilbage på vinderpladsen, og hun har allerede nu sørget for glimrende reklame for faderen Oktan inden den forestående åringsauktion i Norge. Goodrun er i øvrigt halvsøster til sidste års norske Kriteriumsvinder Philitagain.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top