fbpx

Ottendeplads til Funny Legend i Alice Cup (Gr.3)

Skandinaviens bedste hoppe, Wido Neuroth-trænede Funny Legend, fik desværre ikke sit internationale gennembrud, da hun onsdag aften var til start i Alice Cup (Gr.3) over 1600 meter i Hamborg.


Funambule-datteren så fremragende ud i paddocken, og kort efter opsadlingen var WidoNeuroth stor optimist før hestens første opgave uden for Skandinavien. Desværre fik FunnyLegend aldrig med udfaldet at gøre. Hun sprang godt af sted som tredje i hænderne på FredrikJohansson, og holdt sin placering ind på opløbet, hvor den svenske jockey dog allerede måtte arbejde hårdt for at følge med. I stedet skød outsideren MollyArt/Andreas Suborics frem og trak fra til en let halvanden længdes sejr før den godt afsluttende favorit Sexy Lady/Torsten Mundry og den engelske gæst Squaw Dance/AndraschStarke.

Funny Legend sluttede på ottendepladsen i det 12 heste store felt. Efter løbet var Wido Neuroth dog ganske fattet: “Jeg tror at forklaringen skal findes i den aktuelle distance. Når Funny Legend løber i Skandinavien har hun klassen til at besejre hopperne over 1600 meter, men på internationalt plan er distancen simpelthen for kort for hende. Det koster for meget i starten at kæmpe for en god position, og Fredrik måtte allerede begynde at arbejde på ryggen af hende rundt opløbssvinget, hvor han normalt kan sidde stille til langt ind i opløbet. Det havde helt sikkert passet hende bedre at løbe mindst 1800 meter i dag, og jeg kan ikke være skuffet over hende”, udtalte Neuroth efter løbet.

Neuroth har atter en hest til start senere på ugen, når 3-årige Nobileo starter i det Tyske Derby (Gr.1) på søndag. Der står inden den endelige starterklæring 15 heste tilbage i opgøret, og Nobileo er allerede starterklæret med Terry Hellier på ryggen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top